Sådan gør du de bedste indkøb på Black Friday

Der er mange ting at være opmærksom på, når den længe ventede dag melder sig. Det amerikanske fænomen, er blevet meget udbredt gennem de sidste par år. Den danske version, byder dog ikke altid på det vildeste tilbud. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på nogle forskellige ting, så du undgår at gøre dårlige køb. Alle rabatter til Black Friday, er ikke ”sorte”.

Hvilke butikker har de bedste tilbud?

De fleste butikker lokker med rabatterne, og derfor opstår der let forvirring. Du er bestemt ikke den eneste, der er ude på dybt vand. Heldigvis kan du få oversigten over de bedste Black Friday butikker. Med oversigten kan du både se nedtælling til selve Black Friday, samtidig med de gode tilbud. På hjemmesiden kan bl.a. se på de forskellige butikkers rabatter, allerede den dag i dag. De har desuden en Facebook side for de tilbudsengagerede.

Vær opmærksom på, at oversigten hele tiden opdateres. Derfor kan rabatterne også nå at ændre sig, inden Black Friday.

Hvor meget rabat kan jeg forvente?

Det varier utroligt meget, fra forretning til forretning, hvor meget rabat du kan få. Black Friday, er jo kendt som dagen, hvor butikker går helt i sort, med vanvittige tilbud. De forretninger der ligger i den billigere ende, vil sandsynligvis tilbyde de største rabatter. Går vi højere op på prisskalaen, vil du finde det meste til mindre end 40%. Er du oppe i den høje prisklasse, skal du i langt de fleste tilfælde, slet ikke forvent nogle rabatter overhovedet. Det er grundet mærket, kvaliteten og omdømmet, at de fleste dyre forretninger vælger at undlade rabatterne. Hvis du er i tvivl, kan du eventuelt tjekke oversigten, og få dine spørgsmål besvaret vedrørende tilbud og Black Friday.

Gå i sort

Til sidst skal du huske at slå dig løs. Black Friday er kun én gang om året.

Comments are closed.

powered by Typeform