Træningsbukser til kvinder

træningsbukser kvinderUanset om du er til fitness, holdtræning eller lidt dans og zumba, så er et par gode træningsbukser vigtige for din træning. Vi har fundet en masse forskellige slags lange træningsbukser til kvinder. Læs med og få inspiration til valg af dit nye træningstøj.

Godt tøj til din træning er et godt udgangspunkt for gode resultater og det er der flere forskellige grunde til. Først og fremmest skal man have noget på, som er behageligt og gør at man føler sig godt tilpas. Et par lange træningsbukser til kvinder skal have en god pasform, så man har god bevægelighed under ens træningsøvelser. Kvaliteten skal være i orden, da bukserne skal kunne klare en masse slid og sved under hver træning og sidst men ikke mindst,  så gør det jo selvfølgelig ikke noget at man også synes ens træningstøj ser godt ud! Vi har set på en masse forskellige lange træningsbukser til kvinder, som opfylder disse krav og kan fås til en rigtig god pris!

>>Find lækre træningsbukser til kvinder her<<

Lange træningsbukser fra Reebok

De første træningsbukser til kvinder vi har kigget på er fra det kendte mærke Reebok. Bukserne er lavet super enkle i sort med en lille diskret farve han over livet, som giver et smart look. Den enkle stil gør at de er rigtig gode til al slags træning og fitness. Bukserne sidder godt tæt til kroppen og giver en super pasform, der viser ben og bagdel rigtig godt. Der er rigtig god bevægelighed i bukserne og de er desuden også svedtransporterende, hvilket er rigtig rart når man først får pulsen lidt op i vejret. Nede ved foden går bukserne lidt ud og bliver en smule bredere – det gør at bukserne passer endnu bedre til træning, da man typisk har en form for fitnesssko på. Kvaliteten fra Reebok er rigtig god, især når man kigger på prisen! Bukserne koster 299 kr. og kan fås i sort med lilla eller rød stribe. Man får nogle rigtig gode træningsbukser for pengene.

Lange træningsbukser til kvinder Lange træningsbukser til kvinder Lange træningsbukser til kvinder
Se de blå og sorte bukser her
Se de røde og sorte bukser her

Super kvalitets bukser fra Better Bodies

Hvis man vil have den bedste kvalitet af træningsbukser til kvinder er Better Bodies et rigtigt godt bud på hvad man bør købe. Kvaliteten er helt i top og man får virkelig noget træningstøj der er helt fantastisk at træne i. Vi har fundet 3 forskellige modeller fra Better Bodies, som er super fede og lavet af det allerbedste materiale.

I det første par bukser er der virkelig tænkt over designet. De er lavet til at sidde helt perfekt på kroppen og giver en pasform der nok skal tiltrække sig nogle blikke fra fyrene i træningscentret. Stilen er holdt rigtig enkel med en tynd farvet stribe der gør at man virkelig fornemmer benenes form. Bag på er Better Bodies logo diskret placeret over bagdelen. De er rigtig behagelige til træning og fitness og kan fås i 2 farvevariationer. Prisen på 599 kr. er givet godt ud når man mærker kvaliteten, samtidig med at bukserne er utroligt holdbare og derfor vil kunne bruges i mange år.

Lange træningsbukser til kvinderLange træningsbukser til kvinder
Se de røde og sorte bukser her
Se de gule og sorte bukser her

Det næste par af smarte træningsbukser til kvinder er fra Better Bodies og af samme rigtig gode kvalitet og materialer. De er svedtransporterende og åndbare, så man føler sig rigtig godt tilpas under ens træning. Udseendet er rigtig smart, hvor den farvede stribe er gjort lidt mere markant omkring hoften. Man kan desuden få disse bukser i mange forskellige slags farver, så der skulle være noget for enhver smag. De koster 549 kr. og man sparer altså lidt fra den første model.

Lange træningsbukser til kvinder Lange træningsbukser til kvinder Lange træningsbukser til kvinder Lange træningsbukser til kvinder Lange træningsbukser til kvinder
Se de lyseblå og sorte bukser her
Se de røde og sorte bukser her
Se de pink og sorte bukser her
Se de gule og sorte bukser her
Se de grå og sorte bukser her

Træningsbukser til kvinder med camouflage look

De sidste tætsiddende bukser fra Better Bodies er designet noget anderledes end dem vi har kigget på indtil videre. Bukserne har fået et råt og frækt army-look med camouflage der dækker hele benene. De kan fås i enten “gråtonede” farver der minder lidt om sne og kulde eller i grønne og brune der minder om skovens farver.  Kvaliteten og pasformen er stadig virkelig god og især omkring bagdelen får man et lidt mere sexet look end med de andre bukser. Man får altså nogle rigtig gode bukser til prisen, som er 699 kr.

Lange træningsbukser til kvinder Lange træningsbukser til kvinder
Se de grå camouflage bukser her
Se de grønne camouflage bukser her

Løse træningsbukser til kvinder

Vi har nu kigget rigtig meget på træningsbukser til kvinder der sidder tæt til kroppen og følger ens former, men nogle af jer foretrækker måske lidt løsere bukser når i træner og derfor har vi selvfølgelig også fundet lidt frem af disse.

Bukserne er alle sammen fra Better Bodies og er derfor i rigtig god kvalitet. Stoffet er rigtig blødt og behageligt og man har rigtig god frihed i alle disse bukser. Selvom de er løse, skal det siges at pasformen er lavet så man stadig ser rigtig godt ud i bukserne, fordi de sidder super godt. Better Bodies laver flere forskellige varianter. Det første par sidder rigtig godt og koster desuden ikke særlig meget – kun 399 kr.

Lange træningsbukser til kvinderLange træningsbukser til kvinder
Se de grå bukser her

Hvis man vil have et par træningsbukser der er endnu løsere og giver endnu mere frihed er de næste par en rigtig god mulighed. Bukserne har et løst fit der er behageligt. Stoffet er rigtig godt og designet er meget enkelt. De kan fås i enten sort eller grå eller i en speciel vovet lyserød udgave, for dem der er mere til det. De koster 549 kr.

Lange træningsbukser til kvinder Lange træningsbukser til kvinderLange træningsbukser til kvinder
Se de sorte bukser her
Se de grå bukser her
Se de lyserøde bukser her

Comments are closed.

powered by Typeform