Spar penge på motionscenteret – træn hjemme i stedet

I løbet af de sidste 10-20 år er fitness nærmest blevet en ny nationalsport i Danmark. I hvert fald hvis man ser på antallet af medlemmer, for knap en ud af seks danskere er medlem af et fitnesscenter. Det er dog langt fra alle, som bruger deres medlemskab aktivt. Mange melder sig ind efter nytår fuld af energi og nytårsforsætter, men der går dog ikke længe, inden gejsten daler en smule, men glemsomhed og de gode intentioner om at komme af sted gør, at abonnementerne ikke opsiges igen. Hvis du også sidder med et ubrugt medlemskab, så bør du måske i stedet for overveje at opsige det og i stedet begynde at træne hjemme, hvor du kan få en mindst lige så god træning og samtidig spare den månedlige omkostning.

online_laan

Kom i gang med hjemmetræning

Det er en rigtig god idé at træne hjemme, hvis du har svært ved at komme af sted til fitnesscenteret, eller hvis du ikke føler, at du har tiden til det. Træning hjemme kan spare meget tid i en ellers travl hverdag. Er du til helt simpel konditionstræning, så er det letteste at åbne hoveddøren og gå eller løbe en tur. Det er gratis, giver frisk luft og tager kun den tid, som du ønsker det skal tage.

Skal der lidt mere underholdning til, så findes der mange gode træningsvideoer på internettet eller dvd til alt fra yoga og pilates til aerobic og styrketræning. Endnu mere underholdningsværdi giver det, hvis du anskaffer dig en Wii, hvor der findes rigtig mange motionsspil, hvor du har det sjovt, mens du træner f.eks. tennis eller skisport.

Hav det rette udstyr til træningen

Når du vælger at træne hjemme i stedet for i fitnesscenteret, så sparer du den månedlige omkostning, som ofte koster fra 200 kr. og opefter. Der er altså mange penge at spare om året. Alt efter hvilken form for motion du vælger at dyrke i hjemmet, så kan der være lidt startomkostninger forbundet med det. Eksempelvis er det bedst at have en blød måtte, hvis du dyrker yoga eller andre motionsformer, som foregår på gulvet. Vil du i stedet steppe, så er det en god idé at have en stepbænk, og hvis du vil lege dig til motionen med en Wii, så er der udgifter til en spillemaskine og til spil.

Der er dog ingen grund til at fortvivle, hvis du ikke har de likvide midler til at komme i gang, for du kan let og simpelt låne til hjemmetræningen med et billigt online lån.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar