Proteinpulver til kvinder

proteinpulver kvinderNormalt når man hører og taler om proteinpulver er det ofte i forbindelse med mænd, styrketræning og store muskler, men er der intet der hedder proteinpulver til kvinder? Her i artiklen prøver vi at give svar på om proteinpulver udelukkende er til vægtsvingende mænd eller om kvinder også kan have gavn af ekstra proteintilskud – og i så fald, hvordan? Læs videre og find svar på dine spørgsmål om proteinpulver til kvinder.

Hvad er proteinpulver egentlig?

Proteiner er en meget vigtig del af kroppen, som bruger dem til rigtig mange ting. Især hår, negle og ikke mindst muskler er opbygget af protein og du har derfor brug for at indtage en hvis mængde, for at holde kroppen sund og rask. Hvis du derudover styrketræner og motionerer, bruger du dine muskler rigtig meget og har derfor behov for at indtage endnu mere. Hvor meget proteinindtaget præcis skal ligge på, er der mange meninger om, men buddene ligger typisk mellem 0,8 og 2,0 gram protein per kilo kropsvægt. Jo mere du træner og har fokus på at få større muskler, jo mere protein bør du logisk nok indtage. Proteinpulver er kort sagt et kosttilskud med et meget højt indhold af protein. Dets funktion ligger meget simpelt i, at man gerne skal opnå den ønskede mængde protein på en dag for både at holde musklerne ved lige, men især også med henblik på at trimme dem og få dem til at vokse. Skal man indtage 2 gram/kilo man vejer kan det være en udfordring at få nok protein via kosten og proteinpulveret kan derfor være et godt supplement til at nå den ønskede mængde.

Hvilket proteinpulver til kvinder er bedst?

Som du sikkert allerede ved eller har regnet ud, er der ingen forskel på proteinpulver til kvinder og mænd. Begge køn har brug for de samme slags proteiner, så hvis du tænker på at prøve denne form for kosttilskud skal du altså ikke kigge efter nogle specialprodukter, men blot efter noget rigtig godt proteinpulver af god kvalitet. Hvad der er det bedste for dig er selvfølgelig svært at svare på, da der især kan være forskel på smagen.

Proteinpulver til kvinder

Her på siden anbefaler vi proteinpulver fra Bodylab, som er det førende mærke her i Danmark. Deres proteinpulver er af rigtig høj kvalitet og de har nogle super fornuftige priser, hvor man kommer langt for sine penge. Derudover har Bodylab en virkelig fin service over for kunderne, så du kan altid stille spørgsmål hvis du er i tvivl om noget.

>>Se proteinpulver fra Bodylab her<<

Proteinpulver til kvinder – hvorfor?

Når vi nu ved lidt om hvad proteinpulver er og bruges til, er det store spørgsmål så om proteinpulver til kvinder også kan gøre gavn og på hvilken måde? Her er et par situationer hvor proteinpulver til kvinder kan være en god idé. Falder du inden for en af disse kategorier?

 • Du vil strammes op – Proteinpulver til kvinder kan være en rigtig god ide hvis du vil have større muskler eller ønsker en lækker veltrimmet bikinifigur. For at nå dette mål har du nemlig brug for proteiner, især via kosten, men lidt ekstra via kosttilskud kan måske hjælpe dig på vej.
 • Du vil tabe dig – Mange tænker at vægttab hænger sammen med at spare en masse på fedtet og dyrke motion og det er på sin vis også rigtigt. I de seneste par år er det dog blevet mere anerkendt at man skærer ned på kulhydrater og op for ens proteinindtag, hvis man ønsker at tabe sig. Derfor kan proteinpulver til kvinder sagtens indgå i en fornuftig slankekur.
 • Du vil tage på – Det sidste scenarie handler om hvis du f.eks. er undervægtig og har svært ved at tage på eller holde vægten. Proteinpulveret kan her hjælpe dig til at få de nødvendige byggesten for at dine krop bliver holdt ved lige og sund. Glem dog ikke kosten – proteinpulver er altid et supplement!

Er der nogle bivirkninger ved proteinpulver?

Svaret er meget enkelt nej! Proteinpulver af ordentlig kvalitet har ingen bivirkninger, så du skal ikke være bekymret for at du pludselig slår ud alle mulige steder på kroppen eller hæver op i ansigtet. Hvis du sørger for at købe dit proteinpulver hos en god forhandler kan du være sikker på at det overholder alle EU standarder for hvad der må være og ikke være i kosttilskuddet. Dette er også en af grundene til at vi anbefaler Bodylab.dk, da  de kun sælger proteinpulver af rigtig høj kvalitet og så er du helt på den sikre side.

Gode råd om proteinpulver til kvinder

Her til sidst kommer et par afsluttende råd om proteinpulver til kvinder, som måske kan hjælpe dig med at komme i gang med proteinpulver som kosttilskud.

 • Husk kosten! – Proteinpulver er et kosttilskud og et supplement til dit daglige indtage af protein via den mad du spiser. Det kan derfor ikke erstatte måltider, som du ikke bør springe over. Rigtig mange veltrimmede kvinder og muskuløse mænd har opnået deres resultater udelukkende via fødevarer og det kan du også. Brug kosttilskud med måde!
 • Søg mere information – Er du i tvivl om noget mht. proteinpulver til kvinder, så findes der masser af artikler og information på nettet, som kan komme dig til gavn. Derudover kan det også være en god ide at rådføre sig med diætister eller dem nede i fitnesscentret hvis du har spørgsmål. Der findes masser af kloge folk derude.
 • Start stille ud – Som med så mange andre ting kan det være en rigtig god ide at starte stille ud med proteinpulver til kvinder. Hvis du begynder stille og roligt, kan du få en fornemmelse af både hvordan det smager, hvordan det passer ind i dine kost- og træningsvaner og meget mere. Så kan du jo altid købe stort ind når først du ved om du har større planer med projektet.

Jeg håber du har fået et lille indblik i proteinpulver til kvinder. Husk at se proteinpulveret fra Bodylab, som er vores foretrukne mærke. Skriv også gerne en kommentar hvis du har nogle spørgsmål eller måske selv har erfaringer med proteinpulver til kvinder. God træning!

Trackbacks/Pingbacks

 1. det bedste proteinpulver til kvinder | fitness-dankmark.com - 09/05/2014

  […] Proteinpulver til kvinder | Kan piger bruge proteinpulver …Læs videre og find svar på dine spørgsmål om proteinpulver til kvinder. … det bedste for dig … hvad proteinpulver er og bruges til, er det store spørgsmål …Kan du besØge hjemmesiden […]

 2. bedste proteinpulver til kvinder | bodybuilding-dk - 08/15/2015

  […] Proteinpulver til kvinder | Kan piger bruge proteinpulver …I vores artikel om proteinpulver til kvinder giver vi svar på om … Læs videre og find svar på dine spørgsmål om proteinpulver til kvinder. … det bedste for …Kan du besøge hjemmesiden […]

 3. det bedste proteinpulver til kvinder | bodybuilding-dk - 08/15/2015

  […] Proteinpulver til kvinder | Kan piger bruge proteinpulver …I vores artikel om proteinpulver til kvinder giver vi svar på om piger kan have gavn af proteintilskud. … det bedste proteinpulver til kvinder …Kan du besøge hjemmesiden […]

Skriv et svar