Tanktops til mænd

tanktops til mænd

Tidligere så vi på løse trænings tanktops fra Gasp og derfor måtte turen naturligt nok også komme til de mere kropsnære modeller af tanktops til mænd. Vi har set på flere forskellige tætsiddende trænings tanktops til mænd, som er af rigtig god kvalitet og er super fede – både til træning og til hverdagsbrug. Der er både billige tanktops fra Bodyman, tanktops til mænd fra Better Bodies og gode modeller fra Dcore, som også har en tanktop med hætte.

Billige tanktops til mænd fra Bodyman

Hos Bodyman får du en rigtig lækker tanktop til mænd og til en billig pris – de koster nemlig kun 119 kr. Disse tanktops til mænd er lavet i et lækkert ribbed design, som er meget enkelt og stilrent. De sidder tæt til kroppen på en super behagelig måde og kan derfor fint bruges til træning, men selvfølgelig også til hverdagsbrug hvis man har lyst til det. Logoet er meget enkelt og diskret og passer godt sammen med resten af stilen. Denne tanktop kan fås i både sort og hvid og er et rigtig godt valg, hvis man leder efter en billig tanktop til mænd i god kvalitet.

tanktops mænd tank tops til mænd
Se den sorte tanktop her
Se den hvide tanktop her

 Tank tops til mænd fra Better Bodies

Better Bodies laver nogle meget simple, men rigtige gode tanktops til mænd. Stoffet er af god kvalitet og forholdsvis tyndt, så tanktoppen er behagelig at træne i. Den er desuden heller ikke super klæbende til kroppen. På ryggen er der et t-back snit, som gør at man får vist sine muskler frem på en rigtig markeret og lækker måde. Kanten er lavet lidt tykkere og i en anden farve end resten af tanktoppen, som fås i hvid eller rød. Designet er ellers super enkelt med Better Bodies logo på bryster. Den koster 229 kr. og man får altså god kvalitet for pengene.

trænings tanktops til mændtanktops til mænd og træning

Se den hvide tanktop her
Se den røde tanktop her

Lækre tanktops til mænd fra Dcore

Dcore er et forholdsvist ungt mærke inden for tøj til træning og fitness. Stilen er meget moderne og deres produkter er super lækre. De første tanktops til mænd vi har fundet fra Dcore er meget enkle. Strukturen af stoffet er ribbed og logoet er placeret meget anonymt ved skulder og bag på ryggen. Det fede ved dem er dog, at pasformen er helt i top. De sidder tæt til kroppen og markerer ens muskler på en rigtig lækker måde. Kvaliteten er også i orden og det gør, at de også føles rigtig behagelige at have på. Der findes 4 forskellige farver og de koster 249 kr.

Tætsiddende tanktops til træning Tætsiddende tanktops til træning Tætsiddende tanktops til træning Tætsiddende tanktops til træning

Se den hvide tanktop her
Se den sorte tanktop her
Se den blå tanktop her
Se den røde tanktop her

Den næste tanktop til mænd fra Dcore ligner meget den forrige. Kvaliteten og pasformen er igen i orden, men den er dog lavet helt clean, uden nogle ribbed struktur. Der er desuden en lidt federe kant i en ny farve, som gør at den skiller sig lidt ud. Denne tanktop til mænd kan fås i hvid eller rød og koster 269 kr.

Tætte tanktops til træning Tætte tanktops til træning
Se den hvide tanktop her
Se den røde tanktop her

Hvis man hellere vil have den forrige tanktop i en anden farve, kan dette (næsten) også lade sig gøre. Dcore har nemlig lavet nogenlunde den samme tanktop til mænd i blå og sort, men med et lidt anderledes logo som er placeret midt på brystet. Farverne passer rigtig godt sammen og stilen er virkelig moderne og ren. Man har rigtig god bevægelighed i disse trænings tanktops, så de er perfekte til styrketræning. Denne model koster 249 kr.

Tætte tanktops til træning Tætte tanktops til træning
Se den blå tanktop her
Se den sorte tanktop her

Tanktop med hætte fra Dcore

Den sidste model tanktop til mænd vi har kigget på er også fra Dcore. Den er dog noget anderledes end de andre, da den har en rigtig fed hætte bagpå. Hætten giver et virkelig fedt look og det er ikke noget som alle andre også har. Selve tanktoppen er meget enkel i sort med det hvide Dcore logo diskret på brystet og oppe i selve hætten. Kvaliteten er stadig helt i top og tanktoppen egner sig rigtig godt til at blive vist frem på en varm sommerdag – det skal nok give nogle misundelige blikke. Den koster 349 kr.

Tanktop med hætte til træning
Se tanktoppen med hætte her

Hvis du bedre kan lide tanktops til mænd der sidder mere løst, så se artiklen Løse tanktops til træning fra Gasp

Hvilken slags tanktop til mænd kan du bedst lide og hvad træner du selv i?

Comments are closed.

powered by Typeform