Billige håndvægte

En af de mest alsidige slags træningsudstyr der findes er håndvægte. Håndvægte og håndvægtssæt kan bruges til rigtig meget og bliver benyttet i stor stil rundt omkring i de danske fitnesscentre. Med et sæt billige håndvægte som f.eks. træningsudstyr til hjemmet kan du også komme rigtig langt og bruge dem til at få større og mere markerede muskler. Øvelserne der kan laves med et sæt billige håndvægte er næsten ubegrænsede og det er både nemt og let at lære, hvis du ikke har prøvet det i forvejen. Så hvis du gerne vil have en super nem og effektiv måde at træne på derhjemme, men samtidig også vil spare lidt penge, er et sæt billige håndvægte nok det rette for dig.

Sammenligning af billige håndvægte

I denne lille sammenligning har vi kigget på nogle af de billige håndvægte du kan finde rundt omkring på nettet, så du her kan få et overblik over hvilke muligheder du har når du skal finde det sæt der passer bedst til dig.

Casall håndvægtssæt

billige håndvægte

LIDT FOR PENGENE

Mere info

Med dette sæt billige håndvægte fra Casall får du ét stk håndvægtsstang med vægtskiver til i alt 9 kg. Du kan selv tilpasse vægten ved at skrue låsen af og tage kilo af eller på. Kvaliteten er helt i orden og man får meget reelt det man ser på billedet – hverken mere eller mindre. Vi kunne måske godt have ønsket os at de havde smidt en enkelt stand mere med i sættet for at det havde været et rigtigt godt køb af billige håndvægte.

Pris 399,75 kr.

Billigt håndvægtssæt fra Abilica

billig håndvægt

BEDSTE KØB

Mere info

Sættet her fra Abilica er det vi anbefaler hvis du er på udkig efter billige håndvægte. Du får hele to stænger med tilhørende kilo med i en smart box, så du kan pakke sættet væk hvis du ikke vil have vægtene liggende fremme. Der er 8 ét-kilos skiver og fire 0,5 kg. så du får faktisk rigtig meget for pengene. Derudover kan du hos forhandleren købe ekstra kilo til at sætte på stængerne til rigtig fornuftige priser. Så hvis du står og skal bruge nogle billige håndvægte, kan det godt betale sig at se mere på dette sæt.

Pris 495 kr.

Titan håndvægtssæt

billige håndvægte

 FLEST KILO

Mere info

Det sidste sæt er lavet af Titan og man kan ligesom hos de to andre justere vægten ved at tage skiver af og på. Du får i alt 15 kilo vægt med, hvilket er lidt mere end i de andre sæt. Kvaliteten er meget lig de to andre slags håndvægte, hvilket gør sig gældende for mange af de justerbare og billige håndvægte du finder rundt omkring på nettet og ude i butikkerne. Gode billige håndvægte som også er at anbefale.

Pris 439,75 kr.

Billige håndvægte til kvinder

De viste billige håndvægte i vores sammenligning egner sig nok mest til mænd, men derfor skal kvinderne nu ikke snydes. Der er trods alt flere og flere piger der er begyndt at træne styrketræning og fitness, både nede i centrene, men især også derhjemme og til dette formål kan kvinder også sagtens bruge et håndvægtssæt. Er du på udkig efter billige håndvægte til kvinder, kan det anbefales at finde nogle af dem med neopren belægning, som kan fås med alt fra 0,5 til mere end 8 kg. Du kender dem måske fra dit træningscenter og kan se et eksempel på et sæt på 2×2 kg. her:

billige håndvægte til kvinder

Se tilbud på billige håndvægte til kvinder her

Disse koster 249,75 kr. og det er altså muligt at komme ret langt som kvinde for få penge, da det faktisk er kiloene der koster og de fleste løfter nok ikke lige så meget som mændene.

Hvad kan jeg træne med et sæt håndvægte?

Hvis du allerede har eller måske har fået bestilt et sæt af de billige håndvægte vi anbefaler her på siden, tænker du måske over hvad du så kan bruge dem til. Derfor får du også lige et par gode råd med på vejen omkring øvelser og træning.

Først og fremmest må man sige at med håndvægte er der næsten ingen grænser for hvad du kan lave, kun fantasien sætter grænser. Du kan sagtens sammensætte et udemærket træningsprogram med dine dumbells hvor du kommer det meste af kroppen igennem og vil kunne se resultater på din krop. Selvfølgelig kan det være en rigtig god idé (som altid) at supplere din workout med nogle andre øverlser, som f.eks. pull-ups, dips osv. Både for at du kommer hele vejen rundt, men især også for at det ikke skal blive alt for kedeligt. Kropsvægtsøvelser er gode fordi de er meget naturlige og så kræver de heller intet udstyr, hvilket jo også betyder at du kan lave dem derhjemme i kombination med dine billige håndvægte og altså spare penge.

Med dine håndvægte kan du bl.a. træne øvelser som skulderpres, biceps curl, bænkpres, rows og mange mange flere. Se også videoen nedenunder som er et godt eksempel til inspiration for din hjemmetræning med håndvægte.

Ellers kan det også anbefales at tage et kig forbi denne side, hvor du kan finde næsten alle de træningsøvelser der findes!

Comments are closed.

powered by Typeform