Derfor er det vigtigt at slappe af efter træning

I dagens Danmark er der et stort fokus på sundhed og motion, hvilket giver god mening, da motion og en varieret kost er alfa omega for et sundt og langt liv. Du har derfor også hørt mange gange, at det er vigtigt, at man får motioneret og spist sundt, lige gyldigt om man har en travl hverdag, eller om man har meget fritid. Har du fået bygget en god motionsvane op, og kan du begynde at se resultater, så kan du stensikkert nikke genkendende til, at det kan være fristende også at begynde at motionere på ens hviledage – men det er dog ikke altid det bedste valg, og hvorfor kan du blive klogere på, hvis du læser med.

Din krop har brug for at slappe af, når du har motioneret

Fordi der er så meget fokus på sundhed og motion i dag, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad der er rigtigt og forkert at gøre. Man kan huske på, at alle er forskellige, og det der fungerer for din nabo, er måske ikke noget, som fungerer for dig. Det er derfor vigtigt, at du selv finder en god motionsvane, da du kender din krop bedst.

Når man har fået en god vane bygget op, kan motivationen være på toppen, og man kan blive fristet til at motionere på ens hviledage, men det er vigtigt, at din krop får slappet af, når den har trænet. Restitution er nemlig alfa omega, hvis man ønsker at passe på sin krop. Restitution er vigtigt, hvis du ønsker at undgå skader, mens processen også hjælper med at opbygge dine muskler. Er du i tvivl om, hvordan du bliver bedre til at slappe af, komme ned i gear og restituere, så kan du se mere her for at finde den rette løsning for dig.

Comments are closed.

powered by Typeform