Træningshandsker til kvinder

I denne artikel har vi kigget lidt på træningshandsker til kvinder og fundet nogle gode bud på hvad du kan købe. Den største grund til du gerne vil bruge handsker når du styrketræner, er formentlig at du ikke gider al den hårde og ødelagte hud i hænderne, som man hurtigt får, uanset om man er mand eller kvinde. For pigernes vedkommende er det nok også endnu vigtigere ikke at rende rundt med et par ru mandehænder – det er trods alt ikke så sexet! Desværre findes der ikke et kæmpe stort udvalg af træningshandsker til kvinder i butikkerne rundt omkring, men det er heldigvis ikke helt umuligt at finde nogle du kan bruge i din træning. Vi har her fundet nogle forskellige modeller af træningshandsker til kvinder som du kan se nedenunder, hvor du også kan læse lidt om hvad du bør gå efter. Se handskerne og se om ikke der er nogle gode træningshandsker til kvinder du kan bruge.

træningshandsker kvinderHvis du virkelig vil have nogle rigtig gode træningshandsker til kvinder, er disse fra Schiek nok noget af det bedste du kan finde. De er super godt lavet og du kan nærmest ikke slide dem op. Udseendet er måske ikke prangende, men du får trods alt en fed mat pink farve og så beskytter de dine hænder bedre end hvad du ellers kan finde rundt omkring. Køb dem og så behøver du ingen andre handsker de næste mange år. Prisen er 330 kr.

Se Schiek handskerne her

 

 

pige træningshandsker

Dette par træningshandsker til kvinder er fra Nike, som har et rigtig lækkert design, med en tynd orange stribe der før det lidt mere feminint. De lader dine hænder ånde rigtig godt med det store hul på bagsiden og er lette at tage af og på. Et rigtig godt bud på et par træningshandsker til kvinder der kan bruges af de fleste. Prisen er kun 169 kr.

Se handskerne fra Nike her

 

Disse hvide træningshandsker til kvinder er fra Abilica. De er meget simple i udseendet, men kvaliteten er virkelig god og du får en meget fin handske til pengene som kan bruges rigtig længe. Du kan købe dem for 179 kr.

Se de hvide handsker her

 

 

træningshandsker til kvinderSkal det absolut være lidt feminint og lyserødt, så er disse pink træningshandsker til kvinder også rigtig fine. De er ikke så lange i det og passer fint til en mindre kvindehånd og har en god polstring så du ikke flår fingre og hænder i stykker. Derudover kan de maskinvaskes uden problemer! De koster 199 kr. hvilket er en ret fornuftig pris.

Se de lyserøde handsker her

 

 

træningshandsker til kvinder

Handskerne her fra Casall er nok dem der ligner mændenes træningshandsker mest, men de er alligevel designet lidt mere feminint med nogle små detaljer hvis du kigger efter. Kvaliteten er rigtig god og de beskytter dig fint. Derudover har de nogle smarte “snore” ude ved fingrene så du nemt kan få dem af og på – super godt tænkt! Prisen er 249 kr.

Se Casall handskerne her

 

Hvorfor ikke bare bruge almindelige træningshandsker?

Når man tænker træningshandsker, ryger tankerne naturligt nok for det meste hen på muskuløse mænd og vægttræning, i hvert fald hos de fleste af os. Men især de seneste par år er rigtig mange kvinder begyndt at styrketræne, både med vægtstænger og hvad der ellers hører til, på lige fod med mændene

Du tænker måske at der ingen grund er til at kigge efter specielle træningshandsker til kvinder og at man lige så godt kan købe nogle magen til dem mænd går rundt med? Det er sådan set også på sin vis rigtigt nok! Der er ikke den helt store forskel på handskerne, men der er alligevel nogle gode grunde til at du som pige bør gå efter kvindemodellerne når du kigger på træningshandsker. Her får du et par gode argumenter som du jo så kan tage med i overvejelserne:

  • Almindelige træningshandsker til mænd er ofte meget store i størrelserne og passer ikke så godt til en lille kvindehånd. Og er der noget du ikke ønsker, er det et par træningshandsker der sejler rundt.
  • “Helt ærligt, “mandehandskerne” er ofte grimme og meget grove at se på – det ville måske være lidt rart at få noget der passer lidt bedre til dit ellers feminine træningsoutfit.
  • Du er kvinde, så hvorfor ikke?! Når nu man kan få træningshandsker til kvinder, er det da også det du skal have. Hvorfor være lige som mændene, når nu du har muligheden for at lade være.
Comments are closed.

powered by Typeform