Går du op i amerikansk fodbold? Så læs med her.

Amerikansk fodbold er en kæmpe sport i USA og er også den mest udbredte sport, med baseball lige i hælene. Sporten er også udbredt i mange andre lande, dog ikke med så stor opmærksom som i USA. Der er rigtig mange der følger med i sporten også selvom man ikke bor i USA, hvilket er grunden til at nogle personer kommer trætte på arbejde efter en kamp, da kampen bliver vist i fjernsynet amerikansk tid, hvilket ofte er midt om natten i Danmark.

Sporten er ikke så stor i Danmark, men den er her og du har også mulighed for at følge med i de danske kampe. Læs med nedenfor hvordan du kan følge med og samtidig skabe de amerikanske rammer, som vært for vennerne.

Mulighed for at livestreame kampen, meget nemt

Det amerikanske svar på fodbold findes også hjemme i Danmark. Det er ikke så udbredt, men der forekommer en årlig turnering både for drenge og piger. Turneringskampene bliver ligesom så mange andre sportsgrene ikke vist på nogle danske kanaler, da interessen ikke er stor nok hos den danske befolkning.

Vil man gerne følge med i sporten på dansk plan, har man dog mulighed for dette. Det er ikke altid man kan tage ud og se kampene og hvis man blot har sin interesse indenfor sporten men ikke kender nogle der spiller, vil man måske hellere se den derhjemme. Man kan se amerikansk fodbold på Zibras. Zibras er en online platform hvor man blandt andet kan livestreame kampene der blive spillet hjemme i Danmark.

Zibra gør det muligt for dig der har interesse i amerikansk fodbold at kunne følge med i den danske turnering.

Tag livestream med på ferie

Det gode ved livestream er, at det foregår på computeren og man kan derfor have det med sig, når men f.eks. skal ud og rejse. Så er man stor fan og ikke hr lyst til at gå glip af nogle kampe, så kan du tage din computer med at følge med i kampene der foregår under din ferie.

Går turen i den nærmeste fremtid til f.eks. Thailand, er det en rigtig god ide at forberede sig lidt hjemmefra, så man ikke kun bruger tiden på at livestreame. Der er mange flotte områder, som er meget værd at tage til og opleve. Derudover kan man opleve rigtig mange forskellige ting såsom natur, sejlture, se en masse forskellige dyr men ikke ser i Danmark og leve både primitivt og eksklusivt.

CCtravel kan hjælpe med rigtig gode rejse tips når man skal rejse til Thailand. Man kan læse om selve landet og dens kultur, hoteller, områder man skal opleve og meget meget mere, som giver dig et godt overblik over, hvad man kan opleve og se når turen går til Thailand.

Du kan også bestille din rejse igennem dem, samt få udarbejdet et rejsetilbud som opfylder alle dine ønsker og krav til turen. Du kan også læse om andre lande, hvis du står overfor en kommende rejse eller benytte som din fremtidige bookingside.

Comments are closed.