Hulahopring 1,5 kg

Hvis du er faldet over den snart så populære dille med at træne med hulahopring er et af de store spørgsmål hvilken vægt det skal være. Med denne hulahopring 1,5 kg får du en vægt der ligger nogenlunde midt imellem og som er det bedste valg for de fleste, både dem der har snydt og trænet lidt i forvejen, men bestemt også for nybegyndere. Det aller bedste er at med en hulahopring 1,5 kg kan du have det super sjovt, mens du får en masse god og sund motion og så koster det ikke det helt store. Vi har fundet denne hulahopring til kun 245 kr. og til den pris kan de fleste vist være med , så det er vist bare at komme i gang med at prøve det af.

hulahopring 1,5 kg med vægt

Hulahopring med vægt 1,5 kg

Billigste pris: 245 kr.

Kan skilles ad, pakkes væk og transporteres nemt

God kvalitet og holdbarhed

Bedste størrelse og vægt til hulahopring træning

Se hulahopringen her

En hulahopring med vægt 1,5 kg er det der foretrækkes i næsten alle fitness og træningscentre rundt omkring og det er selvfølgelig fordi at lige netop denne vægt egner sig til de fleste, men også lige præcis giver den belastning man ønsker. Det er derfor også et super godt valg for dig derhjemme. Synes du alligevel at du har brug for en lille smule mere vægt, kan en powerhoop hulahopring 1,7 kg måske bruges? Det er meget individuelt og det er selvfølgelig dig selv der skal tage valget i sidste ende.

Denne hulahopring 1,5 kg er lavet i gode materialer, som gør at den er særdeles holdbar og kan bruges i rigtig lang tid fremover. Kvaliteten er super god og så kan den rigtig nemt skilles fra hinanden i 6 dele, så du kan tage den med dig rundt hvor du nu har lyst til at træne. Det gør det også meget nemt at gøre den rent hvis du nu skulle svede en hel del, hvilket vi jo kunne håbe, da det gerne skulle være formålet med at købe hulahopringen. Sidst, men ikke mindst er den selvfølgelig også hurtig til at smide under sengen, i skabet eller hvor du nu ellers har lyst til at gemme den væk nemt og enkelt. Designet er meget enkelt i sort og rødt og der er ikke nogle andre fancy eller forstyrrende ting.

Om FitnessTips.dk

På FitnessTips.dk får du de bedste artikler om træningstøj, træningsudstyr og alt hvad du har brug for, til at holde din krop i god og sund form!
Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar