Hulahopring 1,2 kg

En hulahopring 1,2 kg er noget nær den laveste vægt du kan få når det kommer til træning med hulahopring. For rigtig mange kvinder kan det dog også være en super god begynder vægt at komme i gang med, især hvis det er en træningsform man aldrig lige har beskæftiget sig med før. Generelt kan det anbefales at du starter med en hulahopring 1,5 kg som er den der bruges i de fleste motionscentre og som er der hvor du får rigtig meget værdi for pengene. Mener du alligevel at en hulahopring med 1,2 kg er det helt rigtige for dig, så tag et kig på den vi har fundet frem nedenfor.

hulahopring 1,2 kg til træning

Hula hop ring 1,2 kg

Billigste pris: 299 kr.

Kan adskilles i flere dele

Lav vægt og god størrelse

Se hulahopringen her

Der er her tale om en rigtig god hulahopring 1,2 kg til en ok pris. Kvaliteten er sådan set i orden og så kan den rigtig praktisk skilles ad til flere dele. Den har nogle gode grå og lyserøde farver som gør den lidt mere feminin at se på, hvilket jo bestemt ikke gør noget. Selve belægningen med gummi er rigtig god og den fungerer super til en god gang hulahopring træning.

Om FitnessTips.dk

På FitnessTips.dk får du de bedste artikler om træningstøj, træningsudstyr og alt hvad du har brug for, til at holde din krop i god og sund form!
Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar