Billig kettlebell af støbejern

Hvis du gerne vil i gang med kettlebelltræning, så er denne kettlebell formentlig noget for dig. Den er lavet i støbejern og meget simpelt helt i sort, uden noget fancy design. Til gengæld ser den rigtig rå og fed ud, at have stående derhjemme og så er der tale om en meget billig kettlebell, hvor man får meget for prisen.

Find støbejerns kettlebells

Se billige kettlebells her

Kettlebellen er rigtig god at træne med! Den ligger godt i hånden og glider ikke under øvelser, også selv om man sveder i hænderne. Den har en rigtig god balance og føles rigtig god at “smide” rundt med. Den virker desuden meget hårdfør og holdbar, så jeg ville ikke være bange for at den gik i stykker, selv ikke hvis man træner meget udendørs og taber den. Det bedste af det hele ved denne kettlebell, er dog prisen! Den fås i varianter fra 4 til 40 kg og prisen starter fra 205 kr. hvilket må siges at være rigtig billigt for en kettlebell i god kvalitet.

Om FitnessTips.dk

På FitnessTips.dk får du de bedste artikler om træningstøj, træningsudstyr og alt hvad du har brug for, til at holde din krop i god og sund form!
Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar