Sådan kan du lave dit eget styrketræningslokale

Det er irriterende at skulle vente på at få lov til at lave dødløft i sit lokale fitnesscenter. Ofte må du heller ikke lave det ordentligt, fordi de ikke vil have, at du smider med udstyret, selvom du ved, at det er måden, hvorved du udfører øvelsen korrekt på. Så måske er det tid til, at du laver dit eget styrketræningsrum derhjemme. På den måde behøver du heller ikke pendle frem og tilbage til træning hver eneste dag.

Det er let at komme i gang, fordi for de flestes vedkommende kræver det ikke så meget andet, end du har en styrketræningsbænk og en squat rack. I dag kan du få udstyr, som er begge dele og derfor kan du være i gang på ingen tid. 

Herefter kræver det bare, at du køber alt det rigtige løfteudstyr. Her tænker vi på de rigtige vægte, det kan f.eks. være en god idé at købe en kettlebell, da den er god at varme op med.

Vælg det helt rigtige gulv

Det er klart, at det kan være svært at vælge det rigtige gulv, især for alle dem, som gerne vil lave tunge løft. Du bør ikke bare have noget trægulv og mange vælger da også deres garage, når de skal vælge et lokale som styrketræningsrum.

Men du kan sådan set vælge alle rum, og det er slet ikke sikkert, at du har en garage. Hvis du ikke har det, vil vi anbefale dig, at du finder et rum og får lagt betongulv derude. Se mere om hvordan lige her

Det er så klart, at hvis du vil lave dødløft, så bør du få lagt et blødt lag ovenpå, for ellers ender du hurtigt med at ødelægge dit betongulv. Betongulv har dog også den fordel, at det giver den helt rigtige følelse af træning.

Comments are closed.

powered by Typeform