Kunne du tænke dig at smide et par kilo?

Vil du gerne af med nogle kilo, komme lidt mere i form og generelt få lidt mere energi, så er et træningsforløb helt sikkert en god idé for dig. Hos Aarhus PT Studie kan du få hjælp til at komme i gang.

Hvis du skal tabe dig, så handler det om at være i kalorieunderskud. Det betyder altså, at du skal indtage færre kalorier, end du forbrænder. Kroppen bruger nemlig sine depoter som brændstof, så du kan sagtens overleve, selvom der ikke er mad tilstede.

Omtrent halvdelen af vores befolkning er overvægtige, hvis man udregner efter BMI, men BMI kan også forstås på flere måder. Muskelmasse er med til at forhøje BMI, hvilket vil sige, at hvis du har høj muskelmasse, så vil din BMI også være høj, og derfor vil du kunne blive betegnet som overvægtig. Det betyder dog på ingen måde, at det er usundt, tværtimod er det altid en fordel at være stærk.

Men det er heller ikke let at tabe sig. For det handler om nye vaner, der er svære at ændre på, det handler om motivation og disciplin, selv på de dage, hvor du mest har lyst til at ligge i sofaen, fordi du er træt. Aarhus PT Studie arbejder derfor også meget med den mentale del af processen og har flere vanecoaches, en diætist, en psykologstuderende og flere forskellige specialister inden for forskellige områder, sådan at det hele menneske bliver tilgodeset, når de laver træningsforløb.

Hvis du gerne vil have hjælp til vægttab, så kan du kontakte Aarhus PT Studie, som gerne vil skræddersy et træningsforløb til dig.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar