Forkæl dig selv – du fortjener det!

Med arbejde, hverdag, træning og strikt diæt, kan livet godt virke hårdt og uoverskueligt. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at forkæle dig selv. Vi guider dig til ultimativ selvforkælelse.

Ægte velvære

Snup en dag, hvor du får en omgang dybdegående massage eller tager i wellnessspa med nogle veninder. Her kan du få noget eksklusiv selvforkælelse, med fokus på kroppen og sindet. Hos Body SDS bliver man behandlet ved kropslig terapi. Her kan det ikke komme udenom, at kroppen hænger sammen, hvorpå smerter kan komme fra et sted og vise sig et andet. Massage er også bevist at være sundt for kroppen og hjernen, da hormonet dopamin bliver udløst. Dopamin er et af vores lykkehormoner, som også udløses når vi dyrker sex eller spiser god mad. Massage får også gang i blodomløbet og de stive led, hvilket er rigtig godt for kontormedarbejdere.

Kosmetiske behandlinger

Går du og drømmer om at få lavet noget, men ikke rigtigt ved om du tør? Måske har du dårlig samvittighed over at bruge mange penge, på noget som kun er til gavn for dig selv. Mange kvinder, ønsker at ligne forskellige modeller og kendte. Hvad de ikke ved, er at disse kvinder besøger kosmetiske klinikker regelmæssigt, hvor de får lavet alt fra brystkirurgi til permanent hårfjerning. Hos CeriX kan du få et væld af professionelle behandlinger.

Det behøver ikke at være et stort indgreb. Har du rynker, kan du få reduceret dine rynker markant. Har du karsprængninger eller solskader, som du er ked af at have? Dette kan CeriX også hjælpe med.

De små ting

Sæt en dag af, til at gøre alle de ting du normalt ikke har tid til.

  1. Sov længe. At sove er skønt! Men ofte har vi ikke tid til at sove mere, indtil uret ringer. Lad være med at sætte ur til næste morgen, og vågn op af dig selv. Søvn er utroligt sundt, da det er her hjernen og kroppen restaurerer og bekæmper betændelse og sygdomme.

  2. Se en tv-serie eller en film, som du ville betegne som din guilty pleasure. Vi alle har en film eller serie, som andre måske kigger skeptisk til, eller synes er lidt dum, men som man bare elsker. Smid din dårlige samvittighed til siden, og se noget tv med fødderne oppe på sofabordet.

  3. Gå ud og spis middag med vennerne. Hvor lang tid siden, er det ikke også lige at du har sat en fredag af, til at spise en god middag og drikke et godt glas vin med vennerne, uden dårlig samvittighed, over at du skal tidligt op i morgen? Hormonet dopamin bliver også udløst af latter, og hvis ikke ens venner kan få en til at grine, jamen er det så ikke på tide at få nogle nye?

  4. Køb de sko eller den bluse, du har kigget efter. Har du ikke købt tøj længe og sparet lidt flere penge op? Så kan du snildt købe dig, de sko eller det tøj du har gået og hungret efter. Vift den dårlige samvittighed væk, og køb den smukke bluse du har kigget på så længe.

  5. Ha’ en dag, hvor du absolut ingenting har planlagt. Her kan du øve dig på at følge din intuition og gøre hvad du har lyst til. Vil du læse en bog? Gå en tur? Ligge på gulvet og hører noget klassisk musik? Mulighederne er mange.

  6. Spis noget syndigt mad. Hvad drømmer du om at spise, men som du aldrig gør af alle mulige grunde? maden er måske for dyr, for fed eller for besværlig at lave? Sæt pengene, dagen og tiden af, til at få en ret som du længes efter.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar