Træn derhjemme med kettlebells

Du kender sikkert allerede Kettlebells, da det bestemt er et populært træningsudstyr. Der er masser af dem i fitnesscentrene og de bliver brugt meget. Kettlebell er praktisk at have, hvis man gerne vil træne derhjemme. Man kan lave forskellige øvelser med den og det alle sammen øvelser, du får meget ud af. Læs om at træne derhjemme med kettlebells her.

Nem at træne med

Kettlebells er smarte at træne med derhjemme, fordi de er nemme at have med at gøre. Det eneste andet det kan kræve, er at du har en yogamåtte eller andet lignende, så du ikke glider. De findes desuden i alle mulige forskellige vægte, så du nemt kan finde den rette vægt for dig. En god ide er måske at have 3 stykker, en der ikke er så tung, en der lidt tung og en der er meget tung. Hvor meget din kettlebell vejer, har også betydning for dine øvelser.

Kettlebells er nemme at træne med. Det kræver ikke meget plads og det er noget alle kan gøre i hjemmet. Desuden er øvelserne nemme at lære og nemme at udføre. Vil du gerne træne hjemme frem for i fitness, så er det en god ide at få anskaffet dig en eller flere kettlebells.

Derfor er det godt at træne med kettlebells

Der er masser af positive effekter ved at træne med kettlebells. Først og fremmest er det en god måde at få trænet hele kroppen på. Det kan selvfølgelig være forskelligt fra øvelse til øvelse, men mange af dem træner stort set hele kroppen. Man kan desuden både træne kondition og styrke og langsomt og hurtigt. Med forskellig træning, kan din krop bliv endnu stærkere. Du får altså både styrke og udholdenhed. Det er netop de to ting man skal opnå, ved at træne.

Comments are closed.