4 tips til en mere aktiv juleferie med familien

Juletiden er også kendt som en tid hvor mange af os spiser lidt for meget af den gode mad og det kan selvfølgelig ses på vægten. Har du igennem længere tid arbejdet hårdt for at få vægten ned, så vil du selvfølgelig gerne undgå at tage alt for meget på. Derfor har vi lavet denne gode guide til at planlægge en mere aktiv juleferie.

Gør julegavekøbene til en udflugt

Det kan være en rigtig god ide at samle hele familien og lave en hyggelig dag hvor i sammen kan tage ud og købe julegaver og eventuelt spise noget lækker mad i byen. Gør det til en udflugt hvor i ikke kun er ude for at shoppe, det kan også være i skal opleve noget nyt sammen, det kunne være en tur på et hyggeligt museum eller måske se en god familiefilm i biografen. Hvis du mangler ideer til årets julegaver, så tage et kig på henholdsvis Gaven-til-far.dk og Gaven-til-mor.dk.

Tag hele familien ud og fæld årets juletræ

Du kan selvfølgelig vælge at gå ned i det lokale supermarked og købe et juletræ, det er bare ikke særlig hyggeligt og der er ikke nogen god historie bag den handling. Hvis du derimod samler hele familien, i laver nogle lækre madpakker hjemmefra og så ellers tager ud i skoven og fælder juletræet og går en lang tur. Det er et minde i vil have for altid og en tradition som børnene vil tage med sig i fremtiden.

Tag ud og stå på skøjter

Du kan være sikker på børnene elsker det, det er sjovt og udfordrende at stå på skøjter. Hvis du bor inde i en storby, så er der ofte steder som er sat op, hvor du kan leje et par skøjter for en times tid og så ellers have det sjovt. Ellers kan i også finde en sø som er frosset til, her skal i dog være sikre på at alle forholdsregler er taget og det er sikkert at bevæge sig ud på isen.

Husk at få motion

Vores sidste tip er ganske enkelt at få rigeligt med motion, det er ikke nemt at overbevise sig selv om at man skal finde løbeskoene frem når der ligger sne og sjap derude, men en lille løbetur er bedre end ingenting. Så kom ud og brug naturen og få rørt dig, det kan være en god ide at have en partner at løbe med og en som holder dig op på de aftaler og mål i har.

Comments are closed.

powered by Typeform