Sådan bruger du en foam roller

Ejer du ikke en foam roller, eller har du endnu ikke gjort del af den i dit træningsprogram nede i fitnesscenteret, er der alt mulig grund til at gøre det nu. Tidligere blev en foam roller set som en eliteudøvers kæreste eje, men i dag kan den bruges af alle, der ønsker at løsne op i muskulaturen efter en hård træning.

pexels-photo-374101

Foam roller – Hvad, hvorfor og hvordan

En foam roller er et cylinderformet redskab lavet ud af hårdt skum, der kan hjælpe én med at løsne op i muskulaturen og forhindre dig i ømhed efter en gang træning. Mange gør brug af den efter træning for at formindske restitutionstiden.

Grunden til, at alle bør anvende en foam roller, er for at styrke kroppen, forhindre ømhed og opnå en dybdegående massage, der løsner op i led og muskler. Idet man anvender en foam roller, fremkalder man en form for smerte, der primært forbindes med en dybvævsmassage. Denne smerte er en relativ god én af slagsen, der hjælper musklerne til at blive elastiske og funktionelle igen.

Køb din næste foam roller på denne side og undgå ømhed efter din træning.

En foam roller er yderst anvendelig til både at massere bagsiden af lårene samt forsiden, massering af ryg, arme og dine lægge.
Vi kender det alle – efter en hård gang bentræning, kan vores led og muskler virke stive og meget trætte. Tag din foam roller og sæt dig ned med det stive lår eller læg på rullen. Slap af i musklerne, så meget du kan, og kør låret eller læggen frem og tilbage på rullen, så du efterhånden kan mærke, hvordan leddet løsnes op og bliver mindre stift.

Føl dig professionel med en foam roller

Som nævnt blev rullen tidligere betragtet som et kært eje af atleter verden over, og derfor er det også tilladt at føle sig som en professionel sportsudøver, hvis du anvender en foam ruller. Det viser, at du har styr og kontrol over din krop, og at du tager forbehold for smerter og ømhed, hvilket er med til, at du ikke ligger på langs dagene efter en træning.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar