Motiver dit barn til at motionere ved hjælp af legetøj

Eksperterne vil sige, at motion er sundt for alle, og det er vigtigt at holde sig i gang – uanset alder! Motion er med til at styrke helbredet, og det giver god energi både på kort og lang sigt. Motion er vigtigt for dig og alle omkring dig. Derfor er det også vigtigt for dit barn at motionere. Som mor eller far kan det ske, at du sommetider oplever at have et rastløst barn, der ikke kan sidde stille. Her er motion ligeledes oplagt at tale om, da motion som bekendt giver ro og glæde i kroppen – dette gælder både for dig og dit barn.

Motion kan man ikke få for meget af, men det kan dog være svært at motivere sig selv og andre. Dog er det en nødvendighed, at dit barn rører sig og får brændt noget energi af. Det vil både give dig samt dit barn en bedre hverdag og desuden også en bedre nattesøvn. De fleste forældre ved, at det kan føles som en belastning at blive vækket midt om natten grundet et barn, der ikke kan sove. Motion kan i høj grad hjælpe på dét problem.

Hvordan motiverer jeg så mit barn til at dyrke motion?

Den mest oplagte måde at motivere dit barn til at dyrke motion er meget enkel, og den kræver faktisk ikke ret meget af dig som forælder. Legetøj er nemlig den nemmeste måde at få dit barn til at være aktiv.

I dag findes der et kæmpe udvalg af børnelegetøj, der er med til at få dit barn til at løbe rundt og lege. Her kan bl.a. nævnes skateboard, rulleskøjter og løbehjul. Dette er alt sammen børnelegetøj, der kræver at dit barn bevæger sig. Desuden kan du selv købe et par rulleskøjter til dig selv, og du kan lege og motionere med dit barn, hvis du en dag mærker lysten til det. Således kan man få hele familien til at forbedre sit aktivitetsniveau. Det kræver blot en mindre investering af dig som forælder, men det er givet ud til et godt formål.

ABC-centret kan hjælpe dig

Hvis du sommetider oplever at have et uroligt barn, der ikke sover om natten eller ikke kan sidde roligt i dagtimerne, er det oplagt for dig at tage et kig forbi ABC-centret. Her kan du finde legetøj, der kan motivere dit barn til at motionere.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar