Løse tanktops til træning fra Gasp

Løs tanktop til træningNår du smider rundt med håndvægte og vægtstanger i diverse øvelser, er det lækkert at armene kan være i fri bevægelse og mange træner derfor i tanktops. Vi har kigget på flere forskellige modeller af løse tanktops til træning fra Gasp, som er af super god kvalitet og er fede at træne i. Der er både helt løse tanktops til dem der foretrækker luft og frirum, men også lidt mere tætte tanktops, hvis man kan lide at de sidder lidt ind til kroppen.

Løse tanktops fra Gasp

Gasp er nok et af de mest kendte mærker inden for tøj til styrketræning og fitness. De har rigtig mange forskellige modeller tanktops og fælles for dem alle er, at de er lavet af rigtig god kvalitet og er super gode at træne i. Man kan derfor være sikker på at man får noget for pengene med en Gasp tanktop!

Den første model fra Gasp er en over-sized tanktop, hvilket betyder at den er beregnet til at skulle sidde løst på kroppen. Dette gør den særdeles velegnet til træning og fitness, samtidig med at det giver mulighed for at vise musklerne frem på kroppen. Kombinationen af det løse look og skriften fra Gasp, gør denne tanktop meget rå og fed at se på. Den findes i 3 forskellige farver – sort, grå og grågrøn og koster 299 kr.

Løs tanktop til træning fra Gasp Løs tanktop til træning fra Gasp Løs tanktop til træning fra Gasp
Se den sorte tanktop her
Se den grå tanktop her
Se den grågrønne tanktop her

Den anden model fra Gasp er også lavet til at skulle sidde løst på kroppen. Den er i rigtig god kvalitet og har et meget retro-agtigt look. Kanten er lidt tykkere, hvilket gør den lidt anderledes. Den fås i orange, grå og hvis og især den orange farve er super fed sammen med det rå logo fra Gasp. Denne tanktop koster 229 kr.

Løs tanktop til træning fra Gasp Løs tanktop til træning fra Gasp Løs tanktop til træning fra Gasp
Se den orange tanktop her
Se den grå tanktop her
Se den hvide tanktop her

Den næste model vi har kigget på fra Gasp er ikke lige så løst designet som de to andre. Den sidder mere tæt til kroppen og har et rip i hver side der giver en god pasform. Rippet har desuden fået en forskellig farve fra resten af trøjen. Designet er rigtig lækkert og enkelt og den vil sagtens kunne bruges til andet end træning. Kvaliteten er igen super god og man kan være sikker på at få en rigtig god tanktop for sine penge. Denne model fra Gasp koster kun 269 kr.

God tanktop til træning fra GaspGod tanktop til træning fra Gasp God tanktop til træning fra Gasp
Se den hvide tanktop her
Se den sorte/orange tanktop her
Se den sorte/grå tanktop her

Den sidste model fra Gasp er også den der sidder tættest på kroppen. Den har lige som den forrige model, rips i sideni forskellige farver. Designet er enkelt og råt, mens logoet er lavet så det ser slidt ud, hvilket giver en fed effekt. Den fremhæver fint kroppen og musklerne og er rigtig velegnet til hverdagsbrug også. Det er desuden den eneste tanktop der kan fås med en rød farve i. Prisen er 269 kr.

God tanktop til træning fra Gasp God tanktop til træning fra Gasp God tanktop til træning fra Gasp
Se den sorte tanktop her
Se den orange tanktop her
Se den grå tanktop her

Hvis du bedre kan lide tanktops der sidder tæt til kroppen, så se artiklen Trænings tanktops der sidder tæt til kroppen

Om FitnessTips.dk

På FitnessTips.dk får du de bedste artikler om træningstøj, træningsudstyr og alt hvad du har brug for, til at holde din krop i god og sund form!

Comments are closed.

powered by Typeform