Hulahopring med vægt

Årets helt nye dille inden for træning og fitness må siges at være en hulahopring med vægt. Blandt rigtig mange kvinder er hulahopringen blevet det foretrukne træningsudstyr og det kan man da egentlig også godt forstå. I denne artikel har vi kigget lidt på denne nye træningsform og prøver at give svar på hvad du kan bruge en hulahopring med vægt til, hvordan du bruger den og ikke mindst hvor du kan finde den bedste og billigste trænings hulahopring.

Se udvalget af hulahopringe her

Hvilken hulahopring med vægt skal jeg vælge?

Når du skal finde den helt rigtige fitness hulahopring til dig selv, er der nogle ting du bør tage med i overvejelserne – de er nemlig ikke helt ens alle sammen! Selve princippet i en hulahopring med vægt er meget enkelt og den er egentlig ikke så forskellig fra de normale ringe, som vi alle sammen kender og mange børn flittigt leger med rundt omkring. Den største forskel ligger i, at der som navnet antyder, er tilføjet ekstra vægt i ringen, som også oftest er en del større. Selve hulahopringen er desuden ikke kun af plastik, men polstret med enten en form for skum eller gummi. På indersiden er der mange gange også nogle “buler”, også kaldet massageknopper af nogle producenter. Hvordan den enkelte trænings hulahopring ser ud, er selvfølgelig meget forskelligt alt efter hvem der har lavet den og sælger den. Aller først får du her nogle gode bud på en hulahopring med vægt som kan købes online og nogle gode råd til at købe den helt rigtige.

trænings hulahopring fra abilicahulahopring med vægt som kan skilles ad

Disse hulahopringe er lavet i en rigtig god kvalitet med noget hårdt skum på ydersiden, som gør det super behageligt at træne med. Derudover kan trænings hulahopringen skilles ad i 6 dele, så du på den måde nemt og enkelt kan pakke den væk, så den ikke fylder så meget. Det er rigtig praktisk og også meget rart hvis du ikke lige tænker at den skal stå fremme til pynt i stuen! Derudover kan du også smide delene i tasken og tage ringen med til venner eller andre steder hvor det måske kunne være sjovt at få trænet lidt – det giver lidt flere muligheder. Det bedste ved denne hulahopring med vægt må siges at være prisen, som i øjeblikket er Danmarks billigste! Du kan få 3 forskellige vægte, fra 0,7 til 2,2 kg. og de koster kun fra 145 til 295 kr. Det er super billigt for et sjovt og effektivt træningsudstyr, som du kan have i mange år og den lave pris gør også at man sagtens kan prøve det af og ikke være alt for ked af det, hvis man ikke får det brugt hver eneste dag.

Se hulahopringene her

Jeg anbefaler at du køber din hulahopring med vægt hos Abilica – her finder du den billigste pris i danmark på gode trænings hulahopringe i super kvalitet!

Træning med hulahopring, hvorfor og hvordan?

Når du så har fået købt din hulahopring med vægt er det næste skridt jo selvfølgelig at komme i gang med træningen. Rigtig mange ved for det første ikke hvilken gavn man egentlig kan få af at bruge en trænings hulahopring, så til at starte med får du her et par gode grunde til at komme i gang.

  • Det er sjovt – Den aller største grund til at du bør overveje at begynde at træne med en hulahopring med vægt er at det er super sjovt. Der er en grund til at næsten alle børn i børnehaven er vilde med at svinge rundt med hulahopringen og det er mindst lige så sjovt for dig, selv om du er blevet en del år ældre.
  • Det er god motion – Selve træningsmåden og bevægelserne du udfører mens du træner er meget enkle, men alligevel rigtig gode for din forbrænding. Ved at bruge en fitness hulahopring kan du altså ikke bare have det sjovt, men også komme i bedre form og ikke mindst få gang i f.eks. et ønsket vægttab – der er masser af eksempler på kvinder som har tabt en hel del om taljen ved træning med hulahopring.
  • Du træner mave og ryg – Mave- og rygmuskler er noget af det der bliver aktiveret allermest ved denne type træning og du kan derfor opnå øget styrke i disse områder, hvilket jo ikke er helt dårligt!
  • Det er nemt – En af de største grunde til at hulahopring træning er blevet så populært, er nok at det er så super nemt og enkelt og alle kan virkelig finde ud af det, uanset alder, højde og drøjde! Når først du har fået styr på det kan du stort set gøre det i blinde, mens du lytter til musi eller hvad du nu måtte have lyst til. Det er super nemt at komme i gang, så bare kom af sted og prøv.
  • Du kan gøre det med andre – Den sidste ting på listen er det sociale element. Selvfølgelig kan du træne med din hulahopring med vægt hjemme hos dig selv, alene i stuen, men rigtig mange vælger også at samles og gøre det med veninder og bekendte. Det er en rigtig god mulighed for både at få noget god og sjov motion og noget hyggeligt socialt samvær – bedre bliver det ikke.

Hulahopring træningsprogram

Når det så kommer til hvordan du skal tilrettelægge din træning med hulahopring, findes der heldigvis en hel masse god information rundt omkring på nettet. Det er bare at søge efter det på google og youtube og du skal nok finde masser af gode programmer og øvelser du kan give dig i kast med. Se blandt andet nedenstående video med nogle korte og hurtige tricks til din hulahopring træning.

Når du lige er kommet i gang med din træning med hulahopring vil du måske opleve at du efter nogle gange godt kan få lidt blå mærker ved hofter og mave og være en del øm. Det er helt normalt og det kan selvfølgelig gøre lidt ondt, men fortvivl ikke – det er ganske normalt! Smerten kommer fordi du mange gange ikke har fundet den helt rigtige teknik til at svinge hulahopringen rundt endnu, eller din krop har brug for at vænne sig lidt til øvelsen. Efter meget kort tid bliver du både bedre og stærkere og så lægger du ikke mærke til det. Sådan er det sådan set med de fleste træningsformer og det handler derfor bare om at klø på, så skal du nok se resultater.

Har du slet ingen ide om træningsmængden, kan du fint starte med at bruge hulahopringen ca. hver anden dag i en halv times tid og så se om du enten synes du skal træne mere eller mindre. Det er ikke en træningsform hvor man står flere timer hver eneste dag og det er sådan set heller ikke meningen. Mange vælger også at kombinere hulahop træningen med andre øvelser på f.eks. gulvet til mave, ryg osv. Dette kan man også fint gøre, så man samlet set får et komplet træningsprogram hvor du kommer hele kroppen rundt. Mulighederne er mange og det er egentlig kun dig selv der sætter grænser. Jeg håber du kommer godt i gang med din træning med hulahopring med vægt og at du bliver glad for det – god træning!

Om FitnessTips.dk

På FitnessTips.dk får du de bedste artikler om træningstøj, træningsudstyr og alt hvad du har brug for, til at holde din krop i god og sund form!
Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar