Gymnastik – kongen af en sund krop

Selvom det er sjovt, behøver det ikke at være kedeligt. Det er gymnastik et af de bedste beviser på. For mens mange går død i deres fitnessregimer i motionscentret på grund af manglende afveksling og måske manglende evne til at motivere sig, så er gymnastik afvekslende, en kropslig opdagelse og fyldt af team-spirit. Og så er det for alle aldre!

Hvorfor gymnastik?

Som idrætsform er gymnastikken helt unik. Det er en af de få idrætsformer, man kan dyrke fra man er i stand til at bevæge sig på to ben.

Derfor er gymnastik for børn en særlig velvalgt løsning til forældre, der vil stimulere deres børn igennem idræt. Gymnastik for børn udvikler deres balance, motorik og lærer dem om at kontrollere deres krop. Gymnastikken er så alsidig, at man kan starte til såkaldt tumling gymnastik og så ellers følge hold til sin alder helt frem til sit voksne liv og endda seniorliv.

For voksne er idrætsformen med til at vedligeholde kroppens funktioner og sikre smidighed og konditionstræning, der er godt for både muskler og iltapparatet.

Gymnastik er ikke kun spring

Hvis du allerede nu tænker, at gymnastik kun er noget, der foregår med trampoliner og springmåtter, så tager du fejl. Gymnastikken findes både i eksplosiv form og som show, dans og rytmik.

Der er altså både muligheder for den udfarende atlet, der ønsker at teste sin fysiske form og afprøve kroppens grænser, ligesom der er dans og opvisningsgymnastik til de mere showorienterede.

Alle slags hold

Børnegymnastik, herregymnastik, mix hold, seniorer, kvinder og mange flere. Der findes gymnastikhold til et hvilket som helst behov, og der er masser af ligesindede at dyrke sin krop i fællesskab med.

Uanset hvad du ønsker, er gymnastik garant for socialt samvær, vedligeholdelse af krop og form samt massevis af afveksling.

Comments are closed.

powered by Typeform