Gå mindst 10.000 skridt om dagen

Flere og flere forskere har i lang tid udtalt at alle bør gå minimum 10.000 skridt om dagen. Nu er det kommet nye tal frem og det viser sig faktisk at vi skal op over 12.000 skidt om dagen. Dog er det muligt at nå de gyldne tal på andre måder end at gå. Vi guider dig til det.

Umiddelbart lyder 10 eller 12.000 skidt af virkelig meget. Det kommer særdeles an på om du har et stillesiddende kontor job eller du har et job hvor du fysisk bevæger dig. Hvis du ikke laver noget motion ud over det som du bevæger dig i løbet af dagen, bør du komme op på de 12.000 skidt, hvis du ønsker at holde vægten og din BMI tal.

Ikke kun vægten, der påvirkes

Tallene på de 12.000 skidt kommer fra internationale undersøgelser, hvor 14 forskere fra USA, Australien, Canada, Frankrig og Sverige frem til sidste år har haft undersøgt 3.127 raske voksne i alderen 18-94 år. Alle deltagerne har over en længere periode båret skidttæller, som har en testet fejlmargin på ganske få procent. Det ikke kun vægten, som har gavn af at få bevæget sig de 12.000 skidt om dagen. Hele kroppen samt blodtrykket har gavn af at blive rørt.

Vil du måle dine skidt?

Det findes i dag mange forskellige skridttællere som virker efter hensigten. En ting som mange mennesker faktisk ikke er klar over, er at de fleste telefoner har indbygget skidttæller. Hvis du endnu ikke er ejer af en smartphone, kan du med fordel bruge argumentet om at få en skidttæller, ved køb af ny telefon. Vi anbefaler oftest at købe telefoner uden abonnement, da du på den måde er helt klar over hvad du ender med at have givet for telefonen.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar