Derfor bør du have en personlig træner

Såfremt du ønsker at få indfriet dine ønsker om en bedre form eller øget muskelmasse, kan brug af en person træner vise sig at være en stor fordel. Ved at alliere sig med en dedikeret og erfaren person, som kan yde kyndig rådgivning i forhold til både kost såvel som planlægning af ens træningsprogram, er der rig mulighed for, at man slutteligt kan ende ud med at opnå væsentligt bedre resultater, end hvis man blot valgte at give sig i kast med sin træning på normal vis uden brug af professionel, personlig træner.

Opnå øget træningsmotivation

For at kunne opnå sine ønskede mål i forhold til træning skal der næppe herske tvivl om, at træningsmotivation er en helt central del af processen, hvilket er en af de helt centrale årsager til, at et væld af danske beslutter sig for at søge hjælp fra en professionel, personlig træner, som besidder mange års erfaring indenfor planlægning af træningsprogrammer samt tilrettelæggelse af kostplaner på baggrund af de ønskede træningsmål.

Vigtigheden af en veltilrettelagt kostplan

En væsentlig forudsætning for at nå i mål med sine træningsmæssige mål er utvivlsomt, at man har styr på sin kost. En god og ikke mindst gennemtænkt ernæringsmæssig sammensætning på baggrund af ens personlige træningsmål er en meget central del af det at sikre, at man opnår de ønskede målsætninger og træningsresultater.

tab dig med styrketræning

At planlægge og tilrettelægge en sund og varieret kost er blandt en af de ting, som en erfaren og professionel personlig træner besidder stor erfaring indenfor. Han/hun har nemlig en omfattende viden om hvilke ernæring, der skal til for, at man ender ud med de resultater, man ønsker sig. Derfor er der slet ingen tvivl om, at det vil være en rigtig god idé, at man sørger for at alliere sig med en dygtig og erfaren personlig træner, der kan hjælpe til med at lave en god og solid kostplan.

Hvad koster det at få hjælp fra en personlig træner?

Prisen på at få hjælp til personlig træning er bestemt noget, der kan svinge meget. Tit og ofte vil prisen på et forløb med en personlig træner ved sin side være bestemt ud fra en række forskellige parametre – herunder i særlig grad hvor lang eller kort en tidshorisont, som forløbet strækker sig over. Desuden er der heller ingen tvivl om, at der naturligvis også vil være en naturlig prisforskel på personlig træning alt afhængig af hvilket firma, som du vælger at få hjælp fra.

Case: Pia tabte 21 cm og fik sit selvværd igen

I nedenstående video møder du Pia, som har fået hjælp til personlig træning af Fortius Fitness, som har stået hende bi i forhold til både træning såvel som kost. Hjælp både kost såvel som træning har for Pia resulteret i et betydeligt vægttab – og ikke mindst øget selvværd.

Hvis du godt kunne tænke dig selv at komme i gang med at føre dine træningsmål ud i livet, og du i den forbindelse er på jagt efter god og nyttig inspiration, så du kan du med fordel tage et kig på denne side.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar