Beskyt din Samsung Galaxy S8 med et cover

Har du din smartphone med dig til træning? Det har de fleste – og i den forbindelse er det naturligvis essentielt, at man sørger for at sikre sig, at man har ordentlig beskyttelse af sin telefon, således den ikke går i stykker. I denne artikel vil vi give dig en række god råd til at sikre, at din telefon er optimalt beskyttet under træning.

amsung Galaxy S8 med et cover

Når du har investeret i en god mobiltelefon, som kan alt, hvad du har brug for, er det selvfølgelig vigtigt at passe på den. Det er langt billigere at købe et flot og sikkert cover, end det er at betale for en dyr reparation af skærmen. Uanset om du er interesseret i at beskytte din telefon ekstra meget, eller om du ønsker at have et stilrent cover, kan du få dit ønske opfyldt. Der findes flere typer af covers, som kan interessere den almene ejer af en Samsung Galaxy S8.

  • Plastikcovers

Plastikcovers er generelt meget stilrene og solide, og de vil derfor beskytte din mobiltelefon mod ethvert slag. Udskæringerne passer perfekt og gør det nemt for dig at bruge telefonen. Det er primær på bagsiden, at coveret beskyttes, men det dækker også kanterne på telefonen samt glasset.

  • Lædercovers

Derudover findes der også lædercovers, som kan beskytte din telefon, som får det meste er designet som etuier. Etuiet er designet således, at du kan lukke din telefon i, når du ikke bruger den, og det gør den meget sikker at have med, da hele telefonen er beskyttet, når du ikke bruger den. I selve etuiet kan du have et plastikkort siddende. Mange bruger det til kørekortet, da man har nemmere ved at glemme pungen end telefonen, når man tager hjemmefra.

  • Samsung Clear View cover

Clear View coveret fra Samsung er uden tvivl det dyreste cover til Samsung Galaxy S8, men det er til gengæld også det mest populære, og nogle vil endda sige det smarteste cover. Det beskytter både for- og bagside af din telefon, og udover det har du muligheden for at sætte telefonen i spænd, så du kan bruge den som en form for mini-PC. Det er smart, hvis du sidder og ser film på togturen, eller hvis du spiller spil. En af de revolutionerende effekter på coveret er klart, at forsiden er gennemsigtigt. Det betyder, at du altid kan se, hvad klokken er, tage imod opkald, og se hvem der skriver beskeder til dig.

Find flere covers online

I sidste ende er det op til dig, hvad du søger i et cover. Men herover er listet nogle forslag, som anbefales til din telefon. Er du interesseret i at se mere til disse forskellige covers, kan du besøge webshoppen, Max99.dk, og undersøge dine muligheder. Se mere her.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar