Sådan sikrer I jeres andelsbolig

I en andelsbestyrelse kan man komme ud for at skulle tage beslutninger, man ikke nødvendigvis havde regnet med, at man skulle tage. Og samtidig kan de beslutninger have rigtig stor betydning. En af den slags beslutninger er ejendomssikringen.

Hvordan sikrer I jeres ejendom bedst muligt?

Få hjælp af en ekspert

Når det kommer til den slags beslutninger, så er det en god idé at tage en ekspert med på råd. Men hvilken slags sikkerhedsekspert skal man ringe efter?

Der findes en lang række forskellige fagområder, der kan fungere på konsulentbasis, når det kommer til ejendomssikkerhed, men det vil i de fleste tilfælde være nok at tage kontakt til en låsesmed, da de ofte også har en del erfaring indenfor andre sikkerhedsløsninger. Og som en ekstra fordel, kan en låsesmed hjælpe med installationen, når I har fundet frem til den løsning, I har valgt.

Det kan dog være en god idé at afsøge alle muligheder, inden I vælger. Især når det kommer til fagområder, man ikke selv er ekspert på, er det en god idé at gøre sit forarbejde grundigt.

Kombinér jeres sikkerhedsløsning og dørtelefon

En god måde at få foretaget ejendomssikring i private ejerforeninger og andelsforening, er at samle sikkerheden i eksempelvis en dørtelefon.  Med en dørtelefon fra securetec.dk kan I få opfyldt stort set alle jeres sikkerhedsmæssige behov.

I kan både få installeret en enkelt dørtelefon eller en løsning, der inkluderer flere hundrede forskellige brugere. Ligeledes kan et dørtelefonanlæg også installeres med videosignal, så I kan se hvem I lukker ind, samtidig med at det også er muligt at samle dørtelefon og adgangskontrol i én samlet løsning.

I sidste ende er det jeres valg hvor langt I vil gå, for at sikre jeres ejendom, men det vil ofte være bedre at gå et skridt for langt, end det er at gå et skridt for kort.

Comments are closed.