Hulahopringe med vægt

En hulahopring til træning er et rigtig godt redskab til træning hjemme og er på det seneste blevet meget populært blandt kvinder – og med god grund. Først og fremmest er det en rigtig sjov og nem måde at træne på, som fint kan gøres sammen med andre og det er desuden utroligt prisvenligt og nemt. Vi har fundet nogle billige trænings hulahopringe, som er i rigtig god kvalitet, men kan fås til en kanon pris!

Billig hulahopring med vægt 1,5 kg.

Billig hulahopring med vægt 1,5 kg. Her er en hulahopring i rigtig god kvalitet på 1,5 kg. Den kan skilles ad i flere dele og derfor opbevares nemt. Den er lavet rigtig godt og er meget behagelig at træne med og bruge.

Tilbud 245 kr.

Mere info

Billig hulahopring med vægt 0,7 kg

Billig hulahopring med vægt 0,7 kg Her er en rigtig billig hulahopring med vægt til træning. Kvaliteten er helt i orden og den er derfor et rigtig godt bud på en hulahopring til træning, hvis man lige er startet eller blot ønsker at prøve det af. Den kan skilles ad i 6 dele og opbevares nemt og enkelt.
Til 145 kr. må det også siges at være den absolut billigste pris du kan finde rundt omkring på nettet, så det bliver vist ikke meget nemmere, hvis du ønsker at komme i gang med denne slags træning.

Se hulahopringen ved at trykke "mere info"

Tilbud 145 kr.

Mere info

Hulahopring til træning 2,2 kg

Hulahopring til træning 2,2 kg Billig hulahopring med vægt på 2,2 kg, som er perfekt til sjov og god træning. Har en flot lilla farve og kan skilles ad. Materialet og kvaliteten er rigtig god og prisen er noget af det billigste man kan finde.

Tilbud 295 kr.

Mere info
Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar