Ab wheel

Et ab wheel er et fantastisk lille hjul, som alle der træner derhjemme bør eje. Det fylder ingenting, det koster ingenting og så giver det utrolig hård og effektiv træning af mavemusklerne på samme tid. Her kan du finde et billigt ab wheel til træning, så du kan komme i gang med at få flade og veltrimmede mavemuskler.

Abwheel fra Abilica

Abwheel fra Abilica Her er et billigt abwheel fra abilica, som kan fås til en rigtig god pris. Hjulet er rigtig godt til en effektiv og hård mavetræning og der følger en lille måtte til dine knæ med i den gode pris.

Tilbud 145 kr.

Mere info

Billigt fitness hjul

Billigt fitness hjul Her får du et rigtig billigt fitness hjul i god kvalitet. Der følger en lille fitnessguide med i købet og fitnessjhjulet fungerer rigtig godt - især når man tænker på at det nok er det billigste ab wheel der kan findes.

Tilbud 139 kr.

Mere info

Billig ab roller fra Casall

Billig ab roller fra Casall Denne ab roller fra Casall har nogle rigtig gode håndtag og er meget behagelig at bruge og træne med. Den giver god effektiv træning og der medfølger knæbeskyttere. Et godt bud på en billig ab roller til mavetræning.

Tilbud 149,75 kr.

Mere info
Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar