Udskift smøgerne med E-cigaretter og få en sundere livsstil

E-cigaretterne er efterhånden ved at blive en fast del af bybilledet i flere danske byer. Mange danske rygere vælger nemlig at skifte de gamle tobakscigaretter ud med denne moderne smøg-type, og det er ikke uden grund. Ved at vælge at ryge på en elektrisk cigaret kan der være en række fordele for både dit helbred og dine omgivelser.

Listen af potentielle kvaliteter ved en e-cigaret i forhold til den klassiske cigaret er lang. Da rygning som bekendt er en meget dyr vane, kan et springende punkt for mange, der vælger at anskaffe en e-cigaret, eksempelvis være, at den e-juice, som den elektriske cigaret fyldes med, er langt billigere end almindelig tobak.

e cigaret

Flere fordele

Det er dog ikke kun det økonomiske aspekt af at ryge e-cigaret, der kan virke tillokkende for landets rygere. Dampen fra denne form for cigaret indeholder nemlig ikke nær de samme giftstoffer som tobakken i og røgen fra helt almindelige cigaretter. Dette medfører en række kvaliteter. Eksempelvis er dampen i e-cigaretten således bedre for dine medmennesker og fysiske omgivelser. Via e-cigarettens damp udsættes folk omkring dig nemlig i langt lavere grad for farlig passiv rygning. Og fordi dampen fra en e-cigaret ikke indeholder tjære eller andre farlige stoffer, som vi kender dem fra tobakscigaretten, slipper du også for de gullige, misfarvede overflader i dit hjem.

 

I langt de fleste e-juices på markedet er der dog stadig nikotin, men til gengæld har du selv mulighed for at vælge, hvor meget nikotin du vil have i netop den e-juice, du køber. Derfor bruges e-cigaretten også af flere og flere danskere til at trappe ned på den mængde af nikotin, de inhalerer, for på sigt at stoppe helt med at ryge.

Stort udvalg kan findes online

Hvis du overvejer at blive en såkaldt ’damper’ frem for almindelig ryger, kan du se frem til at kunne personliggøre din vane i stor stil. Både rundt omkring i fysiske e-cigaretbutikker og især på onlinemarkedet er det nemlig muligt at finde et stort udvalg af e-cigaretter i vidt forskellige designs og størrelser. Inden for e-juices kan du desuden også få en masse smagsvarianter såsom champagne, blåbær eller almindelig tobakssmag.

Et af de steder, hvor du kan læse mere om og købe diverse e-cigaretter og E-juice, er på hjemmesiden, Smokeus.dk.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar

powered by Typeform