Tips til at simpelgøre din træning

Der er meget forståeligt, hvis du er forvirret omkring, hvad du skal gøre for at træne mest optimalt. Hvis man bare bruger lidt tid på internettet, møder man nemlig mange forskellige meninger. Den ene ekspert siger én ting, mens en anden ekspert siger noget helt andet.

Sandheden er, at det er utrolig forskelligt, hvad der virker, og det primært afhænger af, hvilken kropstype du er, og hvad dit overordnede mål lyder på. For ikke at fare vild i junglen af meninger og holdninger, er en god fremgangsmåde at simplificere træningen – skære ind til benet. Vi hjælper dig.

belly-body-clothes-diet-53528

Skær ned på kosttilskudsprodukterne

Rigtig mange mennesker ruinerer sig selv ved at købe det ene kosttilskudsprodukt efter det andet. Det er simpelthen en skrue uden ende. Først skal du have proteinshakes og -barer. Derefter er det kreatin, BCAA, pre-workout og så videre.

Pludselig bruger du flere tusinde kroner om måneden og mere tid på at planlægge at tage dem, end du bruger på selve træningen. Selvfølgelig hjælper disse produkter lidt på resultaterne, men afkastet er lille i forhold til, hvor meget du betaler, og tid du lægger i det.

I stedet bør du bruge pengene og tiden til andre mere essentielle gøremål. Det kan for eksempel være at ordne dine tænder. Selvom mange forestiller sig, at tandlæger er dyre, er det muligt at finde en billig pris på en tandlæge, hvis du bare investerer lidt tid til at undersøge markedet.

Lav en overordnet målsætning

Endnu en fejl rigtig mange mennesker begår er at skyde med spredehagl i deres målsætning. Det er simpelthen alfa omega, at du ikke bider over et for stort stykke. Du skal være klar og præcis i din målsætning.

Der er for eksempel rigtig stor forskel i fremgangsmåden i forhold til at tage muskelmasse på eller at gå efter et vægttab. Disse to er svært kompatible med hinanden, hvorfor det helt klart vil være at foretrække, kun at vælge en af dem til at starte med.

Vægttab

Igen, det er svært at finde ud af, hvad man skal gøre for at tabe sig på den mest effektive måde. Der er nemlig rigtig mange meninger og holdninger.

Kort fortalt handler det om at forbrænde flere kalorier, end man indtager. Det er dog lettere sagt end gjort. Det betyder nemlig ikke, at du bare skal spise så lidt, som du overhovedet kan. I så fald vil du helst klart tabe dig, men det er ikke holdbart at sulte sig selv.

I stedet skal du prøve at implementere en holdbar livsstilsændring, hvor du ikke behøver at sulte sig selv. Først og fremmest skal du kende til din metaboliske kropstype – hvor meget du forbrænder på en dag og så videre.

Derefter er det vigtigt at være opmærksom på, at motion IKKE er en effektiv måde at tabe sig på, men at du i stedet skal fokusere på, hvad du putter i munden. Det handler om at spise forholdsvis tit, så den forbrænding ikke falder fuldstændigt, men samtidig spise klart mest grøntsager og magert kød.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar

powered by Typeform