Hulahopring 1,7 kg

I denne test har vi kigget på en hulahopring 1,7 kg, som er en ok vægt for de fleste når det kommer til træning med powerhoop hulahopring. Man kan faktisk få powerhoop hulahopring fra alt til ca. 0,7 til over 2 kg. Der er her tale om den originale model med de velkendte mange farver, som er let at kende fra mange af de andre ringe der sælges rundt omkring. Læs også vores lidt større artikel hvor vi generelt taler om hulahopring med vægt

powerhoop hulahopring 1,7 kg

Powerhoop hulahopring med vægt 1,7 kg

Billigste pris: 427,95 kr.

102 cm i diameter – velegnet til stort set alle

Design med flere farver, lavet med super gummibelægning

Se hulahopringen her

Vores hulahopring 1,7 kg her er lavet med en rigtig god gummibelægning og har på indersiden de velkendte buler der er med til at trimme din figur. Især mave, ryg og balder får en god gang træning med denne powerhoop hulahopring og man kan faktisk opnå rigtig fine resultater med denne type træning. Størrelsen er rigtig fin og egner sig til stort set alle. Så med mindre du har en hel del ekstra kilo siddende (og måske derfor rigtigt nok vil af med nogle af dem) behøver du ikke være bekymret for om den er egnet til dig. At træne med en hulahopring på 1,7 kg kan lige i starten måske føles lidt svært og du tænker måske at du skulle have startet lidt lettere, men for langt de fleste af os vil det være ærgerligt at købe en powerhoop hulahopring med mindre end ca. 1,5 kg. For det første vænner du dig meget hurtigt til at træne med powerhoop og bliver derved bedre og bedre til det. Dette betyder at du med en meget lav vægt, også meget hurtigt ville have behovet for at “opgradere” til en større model og så ville du have spildt penge på den første. Med en 1,7 kg. hulahopring er det formentlig også kun de virkelig trænede og mændene som hurtigt vil føle at de har behov for flere kilo (over 2). Det er en super god vægt, som du kan træne med i rigtig lang tid og også opnå god fremgang, både motions og muskelmæssigt.

Om FitnessTips.dk

På FitnessTips.dk får du de bedste artikler om træningstøj, træningsudstyr og alt hvad du har brug for, til at holde din krop i god og sund form!
Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar

powered by Typeform