Guide til det bedste proteinpulver

→ Din guide til det bedste proteinpulver!

Når nu du har fundet frem til denne side er det sikkert fordi du styrketræner, dyrker fitness eller motionerer på en eller anden måde. Målet med de flestes træning er naturligvis at opnå en sund og pæn krop og for at det skal lykkedes, er kosten nødt til at være i orden. Ét af grundelementerne i en god kost er proteiner! Det gælder sådan set for alle, men især for dig som gerne vil opbygge større og mere markerede muskler.

Bedste proteinpulver i test

bedste proteinpulver fra bodylab

 • Bedste indhold
 • Super pris
 • God smag
 • Testvinder

Bodylab Whey 100 – Se proteinpulveret her

Generelt må Bodylab siges at være både den største og bedste forhandler af proteinpulver her i Danmark. Det er der efterhånden bred enighed om rundt omkring hos diverse fitnesssites. Derudover er det bedste proteinpulver fra Bodylab af virkelig høj kvalitet og det fås ikke meget bedre. Indholdsmæssigt ligger det helt i top med en god fordeling af både BCAA og aminosyrer og når vi kigger på prisen er det også rigtig fornuftigt. Selv om det er det bedste proteinpulver, koster det kun 0,21 kroner/gram. Det er ret billigt – også i forhold til konkurrenterne!

De 3 bedste proteinpulver på markedet

Der findes virkelig meget information om protein, træning osv. rundt omkring på nettet og det er selvfølgelig fantastisk, men det kan også skabe meget forvirring blandt dig som skal til at vælge og købe det bedste proteinpulver. I denne oversigt får du et nemt og overskueligt overblik over de forskellige slags proteinpulver der findes på markedet og vores top 3 som den ser ud i øjeblikket.

bedste proteinpulver i test1. Bodylab Whey 100 – Mere info

Som du måske har set lidt længere oppe på siden er det allerede blevet nævnt, at Bodylab har det bedste proteinpulver i øjeblikket. Rigtig mange artikler og tests på nettet har dem helt i top og det er også svært at se hvorfor de ikke skulle ligge nr. 1. Hvis vi starter med at se på indholdet i dette kosttilskud, finder vi at der er 80 gram protein per 100 gram pulver. I dette kommer rigtig meget protein fra de såkaldte essentielle aminosyrer, hvilket er rigtig godt for din krop. Du kan få pulveret med rigtig mange forskellige slags smag, så uanset om du er til chokolade eller jordbær, er der noget for dig. Derudover er prisen også rigtig skapr, så det er meget svært at være utilfreds – det er et rigtig godt valg!

Når det kommer til både indhold, smag og pris er der her tale om det bedste proteinpulver og det er stærkt anbefalet til alle!

viking proteinpulver2. Viking proteinpulver – Mere info

Næst efter Bodylab, kommer dette pulver fra Viking. Det er super godt og især indholdsmæssigt lægger det sig meget tæt op ad testvinderen. Prisen er også rigtig god og du kan oftest gøre et ret godt køb af Viking. Smagen er overordnet set god, men der er ikke lige så mange varianter som hos Bodylab og i det samlede indtryk kommer det ind på en stærk andenplads.

 

dymatize proteinpulver i test3. Dymatize Elite Whey – Mere info

Proteinpulveret fra Dymatize er et af de mest solgte og benyttede rundt omkring, ikke bare i Danmark men i hele europa. Det er der selvfølgelig en grund til og det er at der er tale om et super godt produkt, som du uden tvivl vil være tilfreds med. Det er meget svært at skille de tre produkter i oversigten her ad ret indholdsmæssigt hvor de alle er super gode proteinpulver og Dymatize er ingen undtagelse.

De bedste forhandlere

Ud over at du her på siden kan finde en masse information om kosttilskud osv. er det også meget rart at vide hvor du kan købe de forskellige produkter. Derfor kan du i denne lille liste få et hurtigt overblik over de bedste danske webshops der forhandler kosttilskud og proteinpulver.

Bodylab – Nok den største og bedste forhandler af proteinpulver. Rigtig god kundeservice med vejledning osv. samt super produkter.

Proteinsalg – Protein og intet andet! Gode tilbud og godt udvalg.

Getbig – Forhandler bl.a. Viking proteinpulver til rigtig gode priser.

Bodyman – Godt sted at handle proteinpulver og træningstøj, udstyr osv. i det hele taget.

Hvordan gør jeg?

Hvilket proteinpulver der er det helt perfekte for dig er svært at svare på. Man kan ikke sige, at der findes noget ultimativt proteinpulver som alle bør købe. Det afhænger meget af dine individuelle behov. Hvis du står og skal finde det bedste proteinpulver for dig selv for allerførste gang, får du her nogle gode råd som du kan tage med i overvejelserne.

Det første du bør tænke på er hvorfor du mener du har behov for at bruge proteinpulver – hvad er målet med det? For de fleste er dette spørgsmål nemt at svare på og det handler oftest om at få større og mere markerede muskler. For at det skal kunne lade sig gøre er du nødt til at være klar over hvor stort dit proteinbehov er. Generelt siger man, at de fleste har behov for ca. 2 gram protein per kilo kropsvægt. Det er dog ikke alle der er enige i dette og der findes mange diskussioner rundt omkring på nettet. Til at starte med kan du dog fint bruge det som en tommelfingerregel.

Derudover bør du finde ud af hvor meget af behovet der egentlig er dækket af dit normale proteinindtag fra kosten. Det du mangler kan du så supplere op ved hjælp af tilskuddet. Til dette og i det hele taget kan det være en rigtig god ide at begynde at lave en kostplan hvor du skriver ned hvad du spiser og indtager i løbet af dagen. På den måde kan du holde øje med både proteiner, kalorier osv. og nemmere nå dine mål. Mht. kostplan, indtag og information i det hele taget, er nettet næste ved at flyde over med artikler og guides som du med fordel kan søge efter på google hvis du er i tvivl om noget.

Den sidste pointe må være, at det ud over at kigge på indhold, søge information og tænke lidt på din krop, også handler om at prøve sig lidt frem. Én af de vigtigste faktorer når det kommer til protein pulver er smagen og den er der trods alt ingen der kan fortælle dig, hvilken der er den bedste for dig. Derfor skal du selvfølgelig ikke ud og købe 20 kg på én gang, selv om kg. prisen er den billigste. Start småt og se så hvordan det går. På den måde kan du altid lave ændringer efterhånden som du bliver klogere – sådan gør de fleste af os.

Hvad med pigerne?

Rigtig mange forbinder proteinpulver med mænd, store muskler og tunge vægte, men flere og flere kvinder er faktisk ved at få øje på proteinpulver som et kosttilskud der kan bruges både i hverdagen og for at opnå den ønskede krop. Der er ingen forskel på om du er mand eller kvinder mht. at vælge det bedste proteinpulver, da begge køb har brug for og gavn af de samme indholdsstoffer. Vil du have lidt mere information om emnet, kan du tage et kig på denne artikel om proteinpulver til kvinder

Husk

…at proteinpulver er et kosttilskud. Det vil også sige at du bør overveje hvordan du bruger det i forhold til resten af din kost. Du må ikke lade pulveret være erstatning for din almindelige og gode mad, som skal være din basis for næring og proteiner. Proteinpulveret er super godt, hvis du anvender det rigtigt som et supplement til din kost i forbindelse med at du træner og motionerer.

 

Om FitnessTips.dk

På FitnessTips.dk får du de bedste artikler om træningstøj, træningsudstyr og alt hvad du har brug for, til at holde din krop i god og sund form!

Trackbacks/Pingbacks

 1. bedste proteinpulver til kvinder | fitness-dankmark.com - 09/05/2014

  […] Bedste Proteinpulver | Læs guiden og find billigt …Find det bedste proteinpulver på markedet her på siden. Forside; Kosttilskud. Proteinpulver; … kan du tage et kig på denne artikel om proteinpulver til kvinder.Kan du besØge hjemmesiden […]

 2. bedste proteinpulver til prisen | fitness-dankmark.com - 09/05/2014

  […] Bedste Proteinpulver | Læs guiden og find billigt …… tests osv. Find det bedste proteinpulver på markedet … til det bedste proteinpulver! … BCAA og aminosyrer og når vi kigger på prisen er det også …Kan du besØge hjemmesiden […]

 3. det bedste proteinpulver på markedet | fitness-dankmark.com - 09/05/2014

  […] Bedste Proteinpulver | Læs guiden og find billigt …De 3 bedste proteinpulver på markedet. Der findes virkelig meget information om protein, træning osv. rundt omkring på nettet og det er selvfølgelig fantastisk …Kan du besØge hjemmesiden […]

Skriv et svar

powered by Typeform