Find det billigste proteinpulver

I denne guide har vi ledt nettet og de danske webshops igennem efter det billigste proteinpulver på markedet. Mange af produkterne du finder ligner hinanden utrolig meget når det kommer til indhold, hvor standarden generelt er meget høj. Vil du være helt sikker på at kvaliteten er den bedste der findes, kan du tage et kig på vores guide til det bedste proteinpulver

Hvis du leder efter det billigste proteinpulver og gerne vil have mest muligt for dine penge, skal du tage et kig på Viking 100 % Whey. Det er et super godt produkt, hvor du får rigtig meget for dine penge. I øjeblikket kan du få hele 5 kg. for kun 649 kr. – det giver en pris på 129,8 kr. / kg. og det er derfor det klart billigste proteinpulver på markedet.

Se proteinpulveret her

Sammenligning af de billigste proteinpulver

I denne oversigt kan du se de bedste og mest populære proteintilskud på markedet. I listen kan du se den aktuelle kilopris for det enkelte produkt og finde ud af hvilke der er billigst. På den måde kan du nemt og overskueligt finde ud af hvilket produkt der er det bedste valg for dig.

 

ProteinpulverVægtPris/kg.Pris
Viking 100 % Whey
Super godt proteinpulver til den billigste pris du kan finde. Rigtig meget for pengene.
5 kg.129,8 kr.649 kr.
Mere info
Core protein
Et godt proteintilskud fra Svenskkosttilskud, som har gode priser og udvalg.
4 kg137,25 kr.549 kr.
Mere info
whey100_011 Bodylab Whey 100
Bedst i test proteinpulver og det foretrukne produkt hos de fleste der træner seriøst. Stærkt anbefalet!
5 kg.151,8 kr.759 kr.
Mere info
ASN Whey Protein
Godt produkt og en ok pris. Er pt. udsolgt.
4 kg.154,75 kr.619 kr.
Mere info

Alle de viste produkter er billigt proteinpulver, men samtidig også af meget høj kvalitet. De har alle et meget højt indhold af protein, også af det som stammer fra essentielle aminosyrer. Der er altså tale om noget af det bedste kosttilskud til din træning og fitness og selv om pris og kvalitet oftest hænger sammmen, så kan du altså få rigtig meget for dine penge her. Især tilbuddet på Viking, som er det billigste proteinpulver er rigtig godt og det endda med i toppen af de fleste tests, lige efter Bodylab’s proteintilskud.

Gode råd til proteinpulver køb

Som du kan se i tabellen henover med oversigten over de billigste proteinpulver, får du ca. 4-5 kg. i hvert produkt. Du kan selvfølgelig sagtens købe både mere eller mindre hos langt de fleste forhandlere. De ca. 5 kg. er valgt som mængde for at kunne lave sammenligningen, da næsten alle webshops har denne vægt. Synes du at det er for meget, fordi du måske skal prøve proteinpulver for første gang, kan du købe 1 eller 2 kg.’s poser. Det er dog typisk en del dyrere, men kan være en god ide, hvis du ikke ved om det er noget for dig og bare vil prøve det af. Er du tværtimod “storforbruger” af proteinpulver og skal bare have mest for dine penge, så får du det billigste proteinpulver ved at købe det hjem i store mængder. Hos Bodylab kan du f.eks. købe helt op til 12 kg. og hos de fleste forhandlere får du også gratis fragt når du kommer over et vist beløb. Det er som med så mange andre produkter, at jo mere du køber, jo mere rabat kan du også få.

Et ekstra lille hint når det kommer til køb af det billigste proteinpulver er, at du mange gange kan få ekstra “gratis” ting med i købet. Rigtig mange steder kan du sammen med de produkter du køber også få f.eks. smagsprøver på proteinpulver med helt uden at det koster noget ekstra. Det er for det første lidt fedt at få noget gratis med og så er det også en god mulighed for at du kan afprøve nogle andre smage end du plejer. På den måde kan du finde ud af om du næste gang skal bestille jordbær i stedet for chokolade eller lignende. Ud over smagsprøver, kan du også få ting som en fedttang osv. med – typisk er det små ting som hænger sammen med træning og kosttilskud, vær på udkig!

Om FitnessTips.dk

På FitnessTips.dk får du de bedste artikler om træningstøj, træningsudstyr og alt hvad du har brug for, til at holde din krop i god og sund form!

Trackbacks/Pingbacks

  1. billigste proteinpulver | fitness-dankmark.com - 09/04/2014

    […] Billigste proteinpulver | Find pris og tilbud på …Billigste proteinpulver – Se vores oversigt over proteinpulver på siden og find den billigste pris. Se også tilbud og rabatter på siden. Kig ind!Kan du besØge hjemmesiden […]

  2. det billigste proteinpulver | bodybuilding-dk - 08/15/2015

    […] Billigste proteinpulver | Find pris og tilbud på …Billigste proteinpulver – Se vores oversigt over proteinpulver på siden og find den billigste pris. Se også tilbud og rabatter på siden. Kig ind!Kan du besøge hjemmesiden […]

Skriv et svar

powered by Typeform