3 Tips til at optimere din sundhed og livskvalitet

Der findes mange måder hvorpå man kan optimere sit liv, men ofte kommer det ned til de helt små ting som du gør i din dagligdag, har du styr på de små rutiner, så er du allerede langt foran alle andre, dit liv er mere simpelt og du vil have mere overskud til de store ting i livet. I denne artikel giver vi dig nogle simple tips til hvordan du får mere livskvalitet ind i dit liv og hvordan du med små ændringer kan holde dig sund resten af livet.

Fitnesstips_9842000962

Spis mere simpelt

Rigtig mange mennesker hopper fra den ene kur til den anden, de læser om de nyeste trends i diverse magasiner og det fører til at de konstant prøver noget nyt og aldrig bare vælger den simple løsning. Den ene dag er de på en faste kur, den næste dag spiser de kun kød, den næste dag er de på low carb diet og sådan skifter de konstant. Den mere simple løsning er at holde sig til kun at købe god kød, fisk og fjerkræ, masser af frugt og grøntsager. Hold dig så vidt muligt fra alt der pakket ind i plastik, køb med andre ord kun noget som dine tip-tip-tip oldeforældre vil kunne genkende som værende menneskemad.

De små daglige rutiner gør den store forskel

Når alt kommer til alt, så handler det om de små vaner og rutiner du har i din dagligdag, har du det med at komme rigeligt med sukker ovenpå dine cornflakes til morgenmad, drikker du 2-3 energidrik om dagen, kommer du ofte for sent i seng, vælger du ofte at ringe efter en pizza når du ikke har overskud til at lave mad til familien efter arbejde. Hvis du kan identificere disse små vaner og finde frem til hvad du kan gøre for at skifte dem ud og på den måde opnå bedre rutiner, så er du nået rigtig langt. En god løsning kan være at finde frem til den ene vane som du mener er den værste du har og så bytte den ud med en anden og sige til dig selv at du holder ved denne ombytning for mindst 3 måneder.

Optimer din søvn – optimer dit liv

Noget af det første du kan kigge nærmere på er at optimere din søvn. Vi kender det alle sammen, de dage hvor man føler sig træt og ikke har nogen energi, det er også de dage hvor vi oftest tager dårlige beslutning, vi ringer efter en pizza, vi får intet produktivt lavet på arbejdet, vi sætter os foran fjernsynet og bliver underholdt frem for at underholde os selv og vores familie, vi får lidt for meget kage til aften kaffen og sådan er hele dagen ofte ødelagt på grund af at vi er trætte og har mangel på energi. Læs denne artikel om hvordan god søvn kan have positiv indvirkning på dit liv her, samt denne med de bedste springmadrasser.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar

powered by Typeform